Spor Uluslararası Gelibolu Gençlik Tenis Turnuvası

Uluslararası Gelibolu Gençlik Tenis Turnuvası

Paylaş
Uluslararası Gelibolu Gençlik Tenis Turnuvası

Avustralya'nın Melbourne kentinde düzenlenen Uluslararası Gelibolu Gençlik Tenis Turnuvası'nda, tek erkeklerde Jake Delaney, tek kızlarda ise Violet Apisah birinci oldu.

Bu yıl yedincisi gerçekleşen Uluslararası Gelibolu Gençlik Tenis Turnuvası’nda 120 tenisçi mücadele etti. Tek erkeklerde bir numaralı seri başı Jake Delaney, 3 saat 7 dakika süren zorlu maçın ilk setini rakibine kaptırmasına

Haberin Devamı

rağmen ikinci ve üçüncü seti alarak 2-1’lik skorla birinciliği elde etti. Genç kızlarda ise Violet Apisah, turnuvanın 5 numaralı seri başı Jaimee Fourlis’i 2-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Tenis Avustralya, Victoria Muharip Gaziler Derneği ve Türkiye Cumhuriyeti Melbourne Başkonsolosluğu’nun desteği ile Gelibolu Gençlik Tenis Turnuvası Direktörü Ümit Oraloğlu tarafından düzenlenen turnuvaya Türkiye’den tenisçi katılmadı.

Öte yandan Oraloğlu, gelecek yıl Çanakkale Savaşları’nın yüzüncü yılı olması dolayısıyla turnuvaya Türkiye’den de tenisçilerin katılacağını belirtirken, Victoria Muharip Gaziler Derneği Başkanı Michael Annett ise Türkiye’den katılacak tenisçilerle birlikte gelecek yılki organizasyonun çok daha görkemli olacağını söyledi.

Haberin Devamı