Spor Zağnos Bayan Hentbol'dan 2 transfer

Zağnos Bayan Hentbol'dan 2 transfer

Paylaş
Zağnos Bayan Hentbol'dan 2 transfer

Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde mücadele edecek Zağnos Bayan Hentbol Kulübü, dış transferde orta oyun kurucu Ukraynalı Anastasia Metelska, iç transferde ise yine Ukraynalı Tatiana Kyriushyna ile sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Zağnos Bayan Hentbol Kulübü’nün transfer çalışmalarına devam ettiği, kulübün bir süre önce Sırp oyuncular Anita Campa ve Jovana Petroviç’i kadrosuna kattığı anımsatıldı.
Böylece transferin "flaş takımı" haline gelen kırmızı-mavi-beyazlı ekibin son olarak 19 Mayıs Spor Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreni ile dış transferde orta oyun kurucu Ukraynalı Anastasia Metelska, iç transferde ise yine Ukraynalı Tatiana Kyriushyna ile sözleşme imzaladığı ifade edilen açıklamada, törende Zağnos Spor Kulübü Başkanı Emre Aksoy ve genel sayman Abdülaziz Baş’ın da hazır bulunduğu belirtildi.

Oyunculardan Metelska, imza töreni sonrası yaptığı konuşmada, Zağnos Bayan Hentbol Kulübü’nü tercih etmekten son derece mutlu olduğunu ifade ederek, vatandaşı Kyriushyna ile aynı takımda oynayacağı için uyum sorunu yaşayacağını düşünmediğini söyledi.

Kulüple sözleşmesini uzatan Kyriushyna ise yeni sezonda Süper Lig’de oynayacak olmanın kendisini heyecanlandırdığını ifade ederek, Metelska’nın takıma katılmasından son derece mutlu olduğunu dile getirdi.

Kulüp Basın Sözcüsü Sami Karaman da bu sezon ilk 4’e girip Avrupa kupalarına katılmak istediklerini belirterek, "20-21 Eylül tarihlerinde başlayacak Süper Lig’de hedefimiz ligi üst sıralarda bitirerek Avrupa kupalarına katılmak. Transferlerimizi de bu hedef doğrultusunda yapıyoruz. Bir Trabzon temsilcisi olarak ülkemizi Avrupa kupalarında temsil etmek istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda yeni sezonda mücadele edeceğiz. Trabzon’daki spor ve hentbol severlere bu yıl iyi bir takım izlettireceğiz" dedi.

AA

Haberin Devamı