Gündem 1 aylık gelin, altınlarla kaçtı

1 aylık gelin, altınlarla kaçtı

Paylaş
1 aylık gelin, altınlarla kaçtı

Bursa'da geçen ay 25 yaşındaki Ali Cengiz'le evlenen 23 yaşındaki Hülya Cengiz, düğünde kendisine takılan altınlarla evden kaçtı

Kız kardeşini ankesörlü telefonla arayıp, “Sizi çok seviyorum. Beni sakın merak etmeyin” diyen Hülya Cengiz'den bir daha haber alınamadı. Merkez Osmangazi İlçesi'ne bağlı Çaybaşı Köyü'nde oturan Hülya Cengiz, 1 ay önce görücü usulüyle Bursa'daki bir lokantada aşçılık yapan Ali Cengiz ile evlendi.

Çift daha sonra Osmangazi İlçesi Kuzguncuk Mahallesi'nde kiraladıkları daireye yerleşti. Geçen hafta eşini işe gönderen Hülya Cengiz, düğünde kendisine takılan 6 bin 500 TL tutarındaki altın takıları alarak ortadan kayboldu.

Akşam geldiğinde evde bulamadığı eşi Hülya Cengiz'in akrabalarına gittiğini sanan Ali Cengiz, geceyarısına kadar bekledi, ardından ziynet eşyalarının da olmadığını fark edince kaçtığını anladı.

Herhangi bir not bırakmadan evden ayrılan Hülya Cengiz, geçen pazartesi günü kız kardeşi Festane Aydın'ı Bursa'dan ankesörlü telefondan arayıp, “Sizi çok seviyorum. Beni sakın merak etmeyin” diyerek kapattı.

Kızının hayatından endişe eden Şehriye Aydın, Hülya Cengiz'in bulunması için Cumhuriyet Savcılığı'na başvuruda bulundu. Polis, fotoğrafını polis merkezlerine dağıttığı Hülya Cengiz'i arıyor.

Hüseyin TÜCCAR/BURSA (DHA)