Dünya 1 balayı, 6 felaket

1 balayı, 6 felaket

Paylaş
1 balayı, 6 felaket

İsveçli Svanstrom çifti, çıktıkları balayında gittikleri her yerde felaketle karşılaştı: Almanya'da fırtına, Avustralya'da yangın ve Japonya'da deprem!

Stefan Svanstrom ve Erika Svanstrom çifti bebekleriyle birlikte çıktıkları seyahatte her türlü doğal afeti gördü.

İsveçli Erika ve Stefan Svanstrom çiftinin 4 aylık balayı tatilinde başlarına gelmeyen kalmadı. Yeni doğmuş bir bebekleri de olan çift, balayı için Almanya üzerinden Güneydoğu Asya kıyılarına gidecek, ardından Avustralya’ya geçecek ve tatillerini Tokyo’da noktalayacaklardı. Çift, aktarma yapmak için Almanya’ya gittiklerinde bütün Avrupa’yı etkisi altına alan kar fırtınası nedeniyle günlerce havaalanında konaklamak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Markette kaldılar

Çift, deniz ve kumsal hayali ile Bali’ye vardığında ise kendilerini muson yağmurlarının ortasında buldu. Erika ve Stefan, fırtına yüzünden otellerinden dahi çıkamadı ve Avustralya’nın Perth şehrine geçtiler.

Burada da çifti bölgeyi etkisi altına alan yangın karşıladı. Cairns şehrine geçen ve mercan kayalıklarını görmek isteyen çift, bölgeyi vuran hortum yüzünden 2 bin 500 kişi ile birlikte bir süper markete sığındı.

Çift kurtulduktan sonra Yeni Zelanda’nın Christchurch kentine gitti. Kentin deprmle harap olduğunu gören aile, Tokyo’ya geçti. Ancak Japonya’da da 9 büyüklüğündeki deprem ve sonrasında tsunami ile karşılaştılar.

MİLLİYET