Gündem 1 günde 2 Japon turiste tecavüz!

1 günde 2 Japon turiste tecavüz!

Paylaş
1 günde 2 Japon turiste tecavüz!

1 günde 2 Japon turiste tecavüz!

İstanbul'a tatile gelen iki Japon kadın kendilerini gezdirme bahanesi ile kandıran iki kişinin tecavüzüne uğradı.

Haberin Devamı

İddialara göre olay şöyle gelişti: Geçtiğimiz Pazar günü Japon turist Yoko T. (25), bir kız arkadaşıyla Sultanahmet'te dolaşırken iki kişi ile tanıştı. Bir süre Sultanahmet'te dolaşan gençler daha sonra bir halıcı dükkanına geldi. Üst katta büro olarak kullanılan bölüme geçen turistler, burada bir miktar alkol aldı. Gençlerden Ü.M. Japon Yoko T.'ye birlikte olmayı teklif etti. Ancak Yoko T. bunu kabul etmedi. Bunun üzerine Ü.M., Japon kıza tecavüz etti. Şikayet üzerine gözaltına alınan zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Diğer tecavüz olayı aynı gün sahil yolundaki surlarda meydana geldi. Kyomi N. adlı Japon kadın, akşam saatlerinde Sultanahmet'te dolaşırken yanına yaklaşan bir kişi kendisinden sigara istedi.

BAŞINA TAŞLA VURDU

Haberin Devamı


Genç kadın sigara verdiği kişiye gideceği otelin adresini sordu. Kyomi'yi otele götürebileceğini söyleyen saldırgan, bir ara sokağa zorla soktuğu turiste saldırdı. Direnmesi üzerine genç kadının başına taşla vuran saldırgan, daha sonra tecavüz etti. Saldırgan kaçarken, yarı çıplak sahil yoluna çıkan Japon turist, bir polis memurunun yardımıyla Sirkeci polis merkezine getirildi.

VATAN