Magazin 1 haftada evlilik, balayı, çocuk...

1 haftada evlilik, balayı, çocuk...

Paylaş
1 haftada evlilik, balayı, çocuk...

1 haftada evlilik, balayı, çocuk...

Valencia takımına transfer olan Mehmet Topal’ın geçen hafta dünya evine girdiği Böbrek Vakfı Halkla İlişkiler Müdiresi Selda Duman’la ilginç bir evlilik hikâyesi olduğu ortaya çıktı. Topal’la 4 yıl önce Çanakkale’den İstanbul’a yeni geldiğinde restoran sahibi bir aile dostu aracılığıyla tanıştığını belirten Duman,

Haberin Devamı

“Mehmet’le Galatasaray’a geldiğinden beri dört yıldır çok yakın arkadaş ve sırdaştık... Hiç birbirimizden ayrılmazdık ama aramızda bir birliktelik yoktu. İspanya’ya gideceği kesinleşince bana sürpriz yaptı ve evlenmek istediğini söyledi.

Her şey bir hafta içinde oldu. Ailem yazlıktaydı, onları çağırmamı istedi ve ‘İspanya’ya tek başıma gitmek istemiyorum. Seni de yanımda götürmek istiyorum ama tabii sen de istersen’ dedi. Ben de ‘Tabii ki gelirim’ dedim. Pazartesi beni istedi, çarşamba nişan yaptık, pazar günü de evlendik. Çevremdeki herkes şokta şu anda...” diye konuştu.

Topal’ın manevi ağabeyi olan Tanju Çolak’la kendisini istemeye geldiğini söyleyen Duman, “Mehmet çocukları çok seviyor ve hemen çocuğumuz olsun çok istiyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

Cemiyetin diğer düğünleri:

BİR YASTIKTA KOCAYACAKLAR!

NEBİL ÖZGENTÜRK DE DÜNYA EVİNDE!

AŞKTA MUTLU SON!

DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU!