Advertorial 1 liraya tatil
Sponsorlu

1 liraya tatil


Paylaş
1 liraya tatil

Valstur 20. yıl sevincini ve öncülük yaptığı tüm bu yeniliklerin heyecanını "1 LİRA'YA TATİL" kampanyasıyla tatilseverlerle paylaşıyor.

1991 yılından bu yana Türk turizminin ve tatilseverelerin hizmetinde olan Valstur, 20.yılını kutlarken kurumsal kimliğini ve tüm teknolojik alt yapısını tamamen yenileyerek tatilcilerin beğenisine sunmuştur.

Tatilseverlere en uygun koşulları sunma yarışındaki turizm sektöründe avantaj gibi görünen indirim kampanyaları maalesef ki anlaşılması güç bir karmaşa haline gelmiştir.

Valstur bu nedenle “indirimlere değil, FİYATLARA BAKIN” sloganıyla tüm sektöre farklı bir bakış açısı getirerek, en doğru kararı verebilmeniz için; seçmesi kolay, fiyatları anlaşılır, satın alması hızlı tatil seçenekleri sunmaktadır.

Valstur 20. yıl sevincini ve öncülük yaptığı tüm bu yeniliklerin heyecanını “1 LİRA‘YA TATİL“ kampanyasıyla tatilseverlerle paylaşıyor.

Kampanya Detayları

  1. Sadece belirtilen otellerde ve belirtilen tarihlerdeki sınırlı sayıda kontenjan için geçerlidir.
  2. Kampanyada belirtilen 1 Liralık (TL) fiyat günlük kişibaşı fiyattır.
  3. Otellerdeki konaklama yapılacak oda tipleri Valstur tarafından belirlenecektir.
  4. Sadece 01 Mart 2011 tarihinde saat 10:00 itibariyle yapılacak rezervasyonlar için geçerlidir.
  5. Sadece www.valstur.com üzerinden yapılacak online rezervasyonlar için geçerlidir.
  6. Sadece 3 gecelik konaklamalar için geçerlidir.
  7. Sadece Kredi Kartı ile tek seferde ödemelerde geçerlidir.
  8. Sadece tek kişilik (single) ve iki kişilik (double) rezervasyonlar için geçerdir.
  9. Kampanya kapsamındaki rezervasyonlarda isim, tarih değişikliği yapılamaz ve iptal edilemez.
  10. Valstur kampanya otellerinde ve konaklama tarihlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanya Kapsamındaki Oteller

Titanic Deluxe Resort-lara, Limak Limra Park-kemer, Le Jardin Resort-kemer, Club Phaselis-kemer, Mirada Del Mar-kemer, Kemer Reach-kemer, Rosarium Hotel-kemer, Asteria Elita-side, Hotel Park Side-side, Belkon Hotel-belek, Mc Arancia-alanya, Mc Mahberi-alanya, Mc Serapsu-alanya Gold City Complex-alanya, Happy Elegant-alanya, Club Mermaid Village-alanya, Sunset Beach Hotel-alanya, Club Tess Hotel-alanya, Grand Atilla-alanya, Blue Velvet Hotel-alanya, Aquapark Hotel-kaş, Crystal Green Bay-bodrum, Club Blue Dreams-bodrum, Latanya Bodrum Beach-bodrum, Kadıkale Resort&spa-bodrum, Medis Hotel-bodrum, Alta Park Gümbet-bodrum, Alta Beach Hotel-bodrum, Colosus Hotel-bodrum, Bella Casa Suites-bodrum, Central Park Hotel-çeşme, Grand Yazıcı Mares-marmaris, Green Platan-marmaris, Green Nature Resort-marmaris, Serenad Hotel-marmaris, Pink Palace-fethiye, Hotel Nazar Garden-fethiye, Pırlanta Hotel-fethiye, Yel Holiday Resort-fethiye, Tonoz Beach-fethiye, Club Ege Antique- marmaris, My Meriç Hotel-marmaris, Therme Maris-dalaman, Orion Hotel Didim-didim, Akbulut Hotel Spa-kuşadası.

Detaylar için tıklayın.