Ekonomi 1 milyon avroluk tekne İstanbul'da

1 milyon avroluk tekne İstanbul'da

Paylaş
1 milyon avroluk tekne İstanbul'da

1 milyon avroluk tekne İstanbul'da

CNR Ekspo Fuarcılık tarafından, Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) desteğinde düzenlenen Avrasya Boat Show 2010, 12-21 Şubat 2010 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

İtalyan tekne üreticisi Sessa firmasının değeri 1 milyon avro olan ve Avrupa’da "özel yapım bir mücevher" olarak nitelendirilen C52 modelinin Avrasya Boat Show’da görücüye çıkacağı belirtildi.

Deniz tutkunlarını buluşturan Avrasya Boat Show’da bu yıl küçük, orta ve mega büyüklükte yaklaşık 200 tekne sergilenecek.

İtalya’nın önde gelen tekne üreticilerinden Sessa’nın tüm dünyada merakla beklenen C52, C46 ve C38 modelleri de Türkiye’de ilk kez Avrasya Boat Show’da denizseverlerin karşısına çıkacak. en çok ilgiyi ise C52 modelinin görmesi kaçınılmaz. Sessa’nın C52 modeli 1 milyon avro (2,1 milyon TL) değerinde.

15,90 metrelik boyu olan tekne, açılır tavanı, biri havuzlukta olmak üzere çift mutfağı, hidrolik denize iniş merdiveni, HansGrohe imzalı su masajı sistemli, Spa kalitesinde çift banyosu ile dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Avrasya Boat Show 2010’a 250 firmanın yaklaşık 2 bin ürün ile katılması bekleniyor. Fuarda görülebilecek markalar arasında Azimut, Chris Craft, Northstar, Jeaneau, Benetau, Princess, Absolute, Dominatör, Searay, Marquis, Rockharbour, Elan, Rinker, Alson, Bavaria, Galeon, Bayliner, Meridien, Hanse, Liberty, Larson, Stingray ve Rinker’in de yer alıyor.