Dünya 1 milyon dolar 'sus payı'

1 milyon dolar 'sus payı'

Paylaş
1 milyon dolar 'sus payı'

Basın toplantısının iptal edilince Tiger Woods'un Rachel Uchitel'e 1 milyon dolar 'sus payı' verdiği öne sürüldü

Dünyanın en çok kazanan sporcusu olan Amerikalı golfçü Tiger Woods (33) otomobiliyle geçen hafta evinin bahçesindeki bir ağaca çarpmıştı. Tiger Woods’un kendisini organizatör Rachel Uchitel (34) ile aldattığını öğrenen eşi Elin Nordegren Woods tarafından golf sopasıyla kovalandığı ve kaçmaya çalışırken kaza yaptığı iddia edilmişti.

Haberin Devamı

‘PİŞMANIM’ DEMİŞTİ

Ünlü golfçü geçtiğimiz günlerde kendi internet sitesine “Aileme internet ettiğim ve haddimi aştığım için tüm kalbimle pişmanlık duyuyorum” diye yazmıştı. Bu sözler ‘ihanet itirafı’ olarak yorumlanmıştı. Tiger Woods ile 5 aylık ilişki yaşadığı öne sürülen Rachel Uchitel ise iddiaları yalanlamıştı. Rachel Uchitel önceki gün basın toplantısı yapacağını ve her şeyi açıklayacağını söyledi. Fakat başlamasına dakikalar kala basın toplantısı iptal edildi.

EVLİLİK TERAPİSİNE BAŞLADI

Tiger Woods’un toplantıyı iptal etmesi için Rachel Uchitel’e 1 milyon dolar (1.4 milyon TL) ‘sus payı’ veridiği öne sürüldü. Bu arada Tiger Woods ve eşi Elin Nordegren Woods’un birlikteliklerini kurtarmak için evlilik terapisine başladığı öğrenildi.

Haberin Devamı