Spor 1 numara krizi!..

1 numara krizi!..

Paylaş
1 numara krizi!..

1 numara krizi!..

Hayal kırıklığı ile dolu bir sezonu geride bırakan Arjantinli kaleciyi isteyen çıkmayınca yönetimin eli kolu bağlandı. Leo Franco pazartesi günü Florya’ya bekleniyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'da 1 numara krizi giderek büyüyor... 4 Mayıs 2010’da başkan Adnan Polat, kaleci Leo Franco için “Artık bizimle olmayacak. Seneye kaleyi Türk kaleciler koruyacak” demiş ve Arjantinli’nin biletinin kesileceğini açıkça ilan etmişti. Ancak o günden bu yana 2 ay geçmesine karşın kendisine kulüp bulamayan Leo Franco, gitmemekte direnirken, 5 Temmuz’daki sezon açılışında Florya’da olacağının mesajını verdi.

Açılışa katılacak G.Saray’da yıllık 1.4 milyon Euro kazanan Arjantinli kalecinin, “Hiçbir yere gitmiyorum. Kalıp, kötü sezonu unutturmak istiyorum” dediği öğrenildi. Yöneticiler, “Leo Franco’ya hiçbir teklif gelmedi. Pazartesi günü Florya’da olması bekleniyor” dediler.

Annan iddiası Leo Franco konusunda bu gelişmeler yaşanırken Norveç basını, Ganalı ön libero Anthony Annan’ın G.Saray’la anlaştığını iddia etti. Roseandborgwordpress adlı internet sitesi Adnan Sezgin’in Rosenborg yöneticisi Gunnar Skoggerst ile görüşerek Ganalı futbolcunun bonservisi için 4.5 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardığını iddia etti. Gana Milli Takımı forması altında Dünya Kupası’nda başarılı maçlar çıkaran Annan’ın Türkiye’de yıllık 2.5 milyon Euro alacağı ileri sürüldü.

Haberin Devamı