Ekonomi 1 TL'lik telefon satışta

1 TL'lik telefon satışta

Paylaş
1 TL'lik telefon satışta

Vodafone Türkiye'nin 3G'nin birinci yıl dönümü "sürprizi", Türkiye'nin 3G'li operatör markalı telefonu Vodafone 840 satışa sunuldu

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, Beyoğlu Vodafone Cep Merkezi’nde cihazın satışa sunulması dolayısıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Vodafone Türkiye olarak Türkiye’nin her yerinde mobil internet sağlama vizyonlarına işaret etti.

VODAFONE 840'IN ÖZELLİKLERİ

Toplantıda verilen bilgiye göre, 30 Temmuz 2009’da Türkiye’de 3G hizmeti vermeye başlayan Vodafone’un geçen 1 yıllık süre içinde 3G abone sayısı 5,5 milyona ulaştı.

Vodafone Cep Merkezlerinde bugünden itibaren satışa sunulan Vodafone 840 kampanyası, 1 liralık cihaz bedeli dahil olan 36 lira değerindeki tarife paketine 18 ay boyunca abone olunması halinde telefonun yanı sıra her yöne 150 dakika ücretsiz konuşma, her yöne ücretsiz 50 SMS, her yöne ücretsiz 50 MMS ve sınırsız internet bağlantısı içeriyor.

Vodafone 840’ta Facebook, Twitter, Windows Live Messenger gibi uygulamalara kolay erişim sağlanırken, 3G, 2,8 inç dokunmatik TFT ekran, 140 MB dahili hafıza, 8 GB’ye kadar mikro SD desteği, mini USB 2.0 bulunuyor.

Haberin Devamı