Spor 1 TL'ye Messi kampanyası

1 TL'ye Messi kampanyası

Paylaş
1 TL'ye Messi kampanyası

Beşiktaşlı taraftarlar, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta dünyaca ünlü Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin üzerine Beşiktaş forması giydirdi

Beşiktaşlı taraftarlar, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta dünyaca ünlü Arjantinli futbolcu Lionel Messi’nin üzerine Beşiktaş forması giydirdi, “Madem öyle, herkes 1 TL versin Messi Türkiye’ye gelsin“ kampanyası başlattı.

Bu yıl sezon başında Quaresma ve Guti gibi dünya yıldızı futbolcuları renklerine bağlayan Beşiktaş, ligin ikinci yarısı için de Portekizli Hugo Almeida ve Simao Sabrosa’yı renklerine bağladı.

Flaş tranferler üzerine Beşiktaş taraftarları gözünü daha yükseklere dikti ve dünyanın en iyi futbolcusu olarak gösterilen Barcelona’nın yıldız futbolcusu Arjantinli Linoel Messi’nin Türkiye’ye getirilmesi için sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta kampanyaya girişti.

344 bin sanal paylaşımı olan “Beşiktaş Çarşı Grubu“, Messi’nin üzerine Beşiktaş forması giydirdi ve “Madem öyle, herkes 1 TL versin Messi Türkiye’ye gelsin“ diye yazan fotoğrafı paylaştı.

Yorumlarda kimi Messi için bin lira, kimi de 15 bin lira vereceğini belirtti. Bir taraftar, “İşi resmiyete dökün açın bir banka hesabı. Bir yıldız da bizden olsun Beşiktaş’a“ yazdı. Taraftarların ortak düşüncesi ise Messi gibi bir yıldızın Beşiktaş’a yakışacağı ve her türlü maddi desteği verecekleri yönünde oldu.

Fırat KESKİNKILIÇ/EDİRNE (DHA)

Haberin Devamı