Gündem 10 dakikayla ölümden döndüler

10 dakikayla ölümden döndüler

Paylaş
10 dakikayla ölümden döndüler

Bursa'da şiddetli lodos bahçe duvarını otomobilin üzerine yıktı. Öğretmen çift 10 dakika önce inmişti

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde şiddetli lodos nedeniyle bahçe duvarı, öğretmen çiftin otomobilinin üzerine devrildi. Hurdaya dönen otomobilden bu olaydan 10 dakika önce inen çift, ölümden döndü.

Haberin Devamı

Bursa'da saatteki hızı 70 kilometreyi bulan lodos, az kalsın can alıyordu. Çelebi Mehmet Lisesi'nde görev yapan matematik öğretmeni 45 yaşındaki Sıtkı Turlin ile edebiyat öğretmeni 40 yaşındaki Cennet Turlin, mesai bitiminde 16 V 9817 plakalı otomobille Eşrefiler Caddesi'ndeki evlerine geldi.

Otomobili Körler Derneği binasının önüne park eden çift, evlerine çıktıktan sonra gelen gürültü ve komşularının haber vermesi üzerine dışarıya çıktıklarında şoku oldu. Şiddetli fırtına yüzünden devrilen Körler Derneği'nin bahçe duvarının otomobillerini hurdaya çevirdiğini gören çift durumu polise bildirdi.

Cennet Turlin, otomobillerini boş olduğu için Körler Derneği bahçesinin önüne park ettiklerini belirterek, “Eve girdikten çok kısa bir süre sonra gürültü duyduk. Komşularımız da bağırarak haber verdi. Sokağa çıktığımızda gördüğümüze inanamadık. Duvar 10 dakika erken devrilseydi kurtulamazdık” diye konuştu.

Haberin Devamı

Erdoğan PAÇİN/BURSA, (DHA)