Gündem "10 kişi tecavüz etti dedi, fuhuşta yakalandı"

"10 kişi tecavüz etti dedi, fuhuşta yakalandı"

Paylaş
"10 kişi tecavüz etti dedi, fuhuşta yakalandı"

"10 kişi tecavüz etti dedi, fuhuşta yakalandı"

Gaziantep'te daha önce 10 kişi tarafından defalarca tecavüze uğradığını iddia ederek polise başvuran 25 yaşındaki Hatice A., bir otomobilde fuhuş yaparken suçüstü yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 1 çocuk annesi Hatice A.'yı Kolejtepe Mahallesi'nde bir otomobil içinde 30 yaşındaki Abdullah D. ile çevreden görünür bir şekilde fuhuş yaparken yakaladı.

Haberin Devamı

Gözaltına alınan Hatice A.'nın bir süredir Gaziantep Lisesi Yeşil Cami, Kemal Köker Bulvarı ve Nijmegen Bulvarı'nda durdurduğu otomobil sürücülerine rahatsızlık verdiği, ayrıca fuhuş yaptığı kişiler tarafından kendisine zarar verilmesi durumunda 'kamera kayıtlarından çıkartılır' düşüncesiyle özellikle mobese kameralarının bulunduğu yerlerde beklediği belirlendi.

Eşini 5 yıl önce kaybettiğini ve annesiyle yaşadığını ileri süren Hatice A.'nın geçtiğimiz aylarda 19 Mayıs Lisesi civarında evine dönerken kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırılıp götürüldüğü evde 10 kişinin tecavüzüne uğradığı yönünde polise başvurduğu öğrenildi.

Hatice A. ve kendisiyle ilişkiye giren Abdullah D., ifadelerinin alınmasının ardından 'Hayasızca hareketler alenen cinsel ilişkide bulunmak ve teşhircilik' suçundan adliyeye sevk edildi. Hatice A., kendisini görüntüleyen gazetecilere de küfür etti.

Haberin Devamı