Bilim - Teknoloji 10 milyon indirilen Symbian uygulaması
Paylaş
10 milyon indirilen Symbian uygulaması

Nokia'nın mobil uygulama mağazası, Symbian^3 ile birlikte biraz daha hareketlenmişe benziyor. Bugün Ovi Store'dan harika bir başarı haberi geldi

iOS ve Android uygulamalarının indirilme rakamları ile inanılmaz başarılar yakaladığını duyuran haberlere alışmıştık. Ancak bu kez benzeri bir haber, emektar mobil işletim sistemi Symbian'lı akıllı telefonlar için geliştirilen bir sosyal medya yazılımının Ovi Store üzerinden elde ettiği indirme rakamları ile ilgili.

Haberin Devamı

Uygulamanın iOS ve Android sürümleri de çok indiriliyor. Nokia kullanıcılarının yakından tanıdığı eBuddy Mobile Messenger isimli yazılım, bugüne kadar toplamda 10 Milyon'un üzerinde bir indirilme rakamına ulaşmayı başarmış durumda. Ovi Store'da 15'den fazla ülkede sosyal ağ kategorisinde en çok indirilen yazılım olma başarısını yakalayan yazılım, istatistikleri ile de epey dikkat çekiyor.

Geliştiricinin açıkladığı rakamlara göre eBuddy Messenger kullanıcıları Nokia telefonları üzerinden ayda 2.5 milyar mesaj gönderiyormuş. AIM, Facebook Chat, Google Talk, Windows Live Messenger gibi desteklere sahip olan yazılımın iOS ve Android sürümleri de bulunuyor. Uygulamanın Ovi Store sayfasına burada yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.