Spor 10 numara acı

10 numara acı

Paylaş
10 numara acı

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi elemelerinde ortaya koyduğu futbol ile gururlandırdı hepimizi... Hani pisi pisine gitti derler ya. İşte öyle oldu

YAZI: BİLGEHAN CAN

Haberin Devamı

Feyenoord eşleşmesinde rakibine içeride dışarıda sahayı dar eden Kartal, Arsenal'i de titredi. Londra'daki rövanşta yediği şanssız golden sonra, rotasını Avrupa Ligi'ne çevirmek zorunda kaldı. Aslına bakarsanız bağıra bağıra gitti tur. Bu sonuç yönetimin büyük bir başarısıdır!

Feyenoord eşleşmesi sırasında '10 numara isterim' diye haykırdı Bilic. Önce Diego Ribas, Fenerbahçe'ye kaptırıldı. Ardından Lanzini gelmek üzere, geldi gelicek, yola çıktı haberleriyle umutlandı Hırvat hoca. Ama Başkan Fikret Orman, "Bizi çok oyaladılar... Bu saatten sonra üstüne para verseler de almam Lanzini'yi dedi ve bir dosyayı daha kapattı.

Gökhan Töre'yi istedi bu sefer Bilic, Gökhan da yetişemedi Feyenoord maçlarına. Ama Kartal bütün sıkıntılara rağmen, üstesinden geldi Feyenoord'un.
Sonra Arsenal çıktı... İstanbul'da neler kaçtı... Girmedi o top bir türlü İngilizlerin koruduğu kaleye. 0-0'dan sonra bile savaşan Beşiktaş, umutlandırdı herkesi. Yine transfer istedi Bilic. "10 numara, olursa bir de sağ" bek dedi...

En son Bryan Ruiz'de karar kıldı yönetim. Ama bu futbolcu da alınamadı. Sorun hep paraydı! "Biz kimi istesek fiyatları üçe katlanıyor" açıklamaları yapıldı.
Londra'daki maça da 10 numarasız çıktı Beşiktaş sahaya. Son 15 dakikada bir kişi eksik kalan Arsenal karşısında yüklendikçe yüklendi. Bir gol turu getirecekti. Aynı zamanda da dünyanın parasını...

8.6 milyon euro sadece grup aşamasına kalındığı için gelecekti. Grup maçlarında alacağı her galibiyet için 1 milyon euro, her beraberlik için de 500 bin euro daha alacaktı. Son 16'ya kalırsa 3.5 milyon euro daha girecekti kasaya. Yönetim hep şunu bekledi; "Arsenal'i eleyelim!! kalalım gruplara da, oradan gelecek parayla Bilic'in istediği 10 numarayı alırız.

Gitti parala, gitti tur, gitti prestij ve umutlar...

Süper Lig başlıyor... Bari insafa gelin de yapın şu adamın istediği transferleri. Arsenal belki üst düzey bir takımdı. Ama gördünüz neler yaptı Slaven Bilic ve inanmış 11 adamı. UEFA Avrupa Ligi'nde rakipler Beşiktaş'ın dişine göre olacak. Çok geç kaldınız ama, yapın şu transferleri artık. Bu adamlar ne zaman gelecek de, takıma uyum sağlayacak. Yoksa siz Bilic'ten sihirli değneğiyle Haryy Potter tarzı şeyler mi yapmasını bekliyorsunuz?.

Haberin Devamı