Advertorial 10 parmağında 10 marifet Vural “Mübah”la müzik piyasasına da hızlı bir giriş yaptı
Sponsorlu

10 parmağında 10 marifet Vural “Mübah”la müzik piyasasına da hızlı bir giriş yaptı


Paylaş
10 parmağında 10 marifet Vural “Mübah”la müzik piyasasına da hızlı bir giriş yaptı

Diyarbakır doğumlu 24 yaşındaki genç yetenek Vural, sözü ve müziği kendisine ait olan ve “Mübah” ile piyasalara hızlı bir giriş yaptı. Yapımcılığın Ossi Müzik’in yaptığı ve Hakan Eren etiketiyle yayınlanan Vural’ın ilk single çalışması “Mübah” için sıra dışı ve dünya standartlarında bir klip çekildi. Klibin yönetmenliğini ise Edris Heart yaptı.

USTA İSİMLERDEN EĞİTİM ALDI

Sıra dışı sesi, şarkısı ve duruşuyla dikkat çeken Vural, küçük yaşlarda başlamış olduğu müzik aşkına ilk olarak Valilik korolarıyla adım attı. Okulda öğretmenleri tarafından da dikkatleri çeken Vural, daha sonra usta isimlerden müzik eğitimi ve şan eğitimleri alarak müziğe olan tutkusunu artırdı, erken yaşlarda da festivallerin yanı sıra birçok organizasyonun gözbebeği haline gelerek, sesiyle ve sahne performansıyla dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.

On parmağında on marifet olan genç popçu Vural, Türk pop ve Türk alaturka pop dalında Türkiye'nin önde gelen isimlerinden tam not aldı ve usta isimlerin dikkattini kısa sürede üstüne toplamayı başarırken müziğe olan aşkını milyonlarla buluşturmaya karar verdi.

MODA TASARIMI DA YAPIYOR

Müzikle yetinmeyen genç yetenek, birçok projede de kamera arkası stil danışmanığı ve önemli reklamlara sanat yönetmenliği yaptı. Yer aldığı projelerde yakışıklılığı ve 1.86 olan uzun boyuyla modacıların gözünden kaçmayan Vural, aynı zamanda modellik ve tiyatro oyunculuğu da yapıyor. İktisat mezunu olan genç yetenek, bir yandan muhasebe ve finans öğretmenliğini bitirirdi. Şu anda da özel bir ünüversite de moda tasarım eğitimine devam ediyor.

Farklı çizgisiyle ses rengiyle gelecek vaad eden Vural; ''Sanat bir bütündür. Ses ve sahne de bir bütündür . Sahne bir showdur aynı zamanda. Saygı çerçevesinde adabıyla herşey mübahtır” diyor.

“90'lar ve o dönemin alaturka pop müziğini özlemiştim. Yeni jenerasyon bunu yapmayınca sanırım ben büyümeyi beklemek zorunda kaldım. O halde ''MÜBAH'' :)