Türkiye (Son Dakika) 10 yaşındaki çocuk tartıştığı komşusunu vurdu

10 yaşındaki çocuk tartıştığı komşusunu vurdu

Paylaş
10 yaşındaki çocuk tartıştığı komşusunu vurdu

Adana'nın Yüreğir ilçesinde 10 yaşındaki bir çocuk, kendisini döverek küfür ettiğini öne sürdüğü komşusu Ali Genç'i pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladı. Genç, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı

Adana'da Karataş Yolu Caddesi'nde M.F. K. (10) ile komşusu Ali Genç arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından eve giden M.F.K, yanına aldığı pompalı tüfekle Ali Genç'in bulunduğu yere gelerek ateş etti.

Haberin Devamı

Vücudunun çeşitli yerlerine saçmaların isabet etmesi sonucu yaralanan Ali Genç, olay yerine çağrılan ambulansla Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

ÇOCUĞUN YAKINLARI VE POLİS ARASINDA ARBEDE

Bu sırada evine kaçan M.F.K'yi gözaltına almak için giden polis ekipleriyle çocuğun yakınları arasında kısa süreli arbede çıktı.

Olay ve olaydan sonra yaşanan arbede ile ilgili M.F. K. ile birlikte yakını olduğu öğrenilen 2 kişi daha gözaltına alındı.

HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan Ali Genç, ameliyata alındığı hastanede doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Genç’in cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.