Magazin 10 yıllık aşk 5 dakikada bitti

10 yıllık aşk 5 dakikada bitti

Paylaş
10 yıllık aşk 5 dakikada bitti

Şarkıcı Petek Dinçöz, 8 yıllık flörtün ardından 2 yıl önce canlı yayınlanan Beyaz Şov'da nikah masasına oturduğu televizyoncu eşi Can Tanrıyar ile 5 dakika süren duruşmanın ardından boşandı

Boşanma davasının görüldüğü Fatih Adliyesi'ne ilk olarak saat 08.45’de Petek Dinçöz, ardından da Can Tanrıyar geldi. Fatih 2. Aile Mahkemesi'ndeki dava saat 09.00'da başladı.

Hakim Ruhi Özdemir, çifte boşanmakta kararlı olup olmadıklarını sordu. Can Tanrıyar ve Petek Dinçöz hakimin sorusuna “Evet. Boşanmak istiyoruz” diye cevap verdi. Bunun üzerine hakim, boşanma kararı verdi. Duruşma saat 09.05’de son buldu.

Duruşma sonrası Can Tanrıyar ve Petek Dinçöz el sıkışarak vedalaştı. Petek Dinçöz koşarak adliye girişindeki bekletilen siyah cipine binerek ayrıldı. Petek Dinçöz'ün avukatı Ömer Durak da, “Sabah erken saatlerde adliyeye geldik. Zaten anlaşmalı bir boşanmaydı. Tarafların birbiriyle herhangi bir diyalogu sözkonusu olmadı.

Hakim çiftlere boşanmak isteklerinde kararlı olup olmadıklarını sordu. İki taraf da taleplerinde kararlı olduklarını söyledi. Ve boşanma işlemi gerçekleşti. Taraflar mal paylaşımı konusunda da kendi aralarında anlaştılar. Mal varlıklarını dilekçeyle birlikte mahkemeye ibraz etmişler. Bu konuda bilgim yok” dedi.

Haberin Devamı

Hasan ÖRNEKOĞLU/İSTANBUL, (DHA)