Magazin 100 bin dolara sadece kurdele kesti

100 bin dolara sadece kurdele kesti

Paylaş
100 bin dolara sadece kurdele kesti

100 bin dolara sadece kurdele kesti

Bu yıl ikincisi düzenlenen İstanbul Fashion Week’in onur konuğu olarak Türkiye’ye gelen Hollywood yıldızı Meg Ryan açılıştan sonra dev çadırda fuarı gezerken kalabalıktan kriz geçirdi. “Çıkarın beni buradan” diye bağıran yıldız, çadır makasla kesildikten sonra sürünerek fuar alanından ayrıldı.

Haberin Devamı

İstanbul Fashion Week’in onur konuğu olarak 100 bin dolara İstanbul’a gelen 49 yaşındaki Hollywood yıldızı Meg Ryan’ın Türkiye macerası olaylı bitti. Salı günü akşam üzeri Frankurt üzerinden Atatürk Havalimanı’na gelen Ryan, oldukça neşeliydi. Boğaz manzaralı otel istediği için Beşiktaş’taki Four Seasons Otel’de yardımcılarıyla kendisine iki oda isteyen Ryan, salı akşamı otelden hiç dışarı çıkmadı. Dün ise 12.00’de Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan ile birlikte İstanbul Fashion Week’in açılış kurdelasını kesen Ryan, daha sonra Santralistanbul’daki dev çadırda gerçekleşen fuar alanını gezdi.

300 kişiyi görünce fenalaştı

Bu sırada karşısında yerli ve yabancı gazetecilerin de olduğu 300 kişilik kalabalığı gören Ryan, fenalaştı ve “Korkuyorum beni buradan hemen götürün” dedi. Kulis tarafına götürülen Ryan, “Hemen dışarı çıkmak istiyorum, beni buradan hemen şimdi çıkarın” diye bağırdı. Kalabalık yüzünden iki çıkış kapısından da dışarı çıkmak istemeyen ve sinirlenen Ryan, organizasyon yetkililerinden çadırın kesilmesini istedi. Büyük şaşkınlık içinde kalan yetkililer, ne yapacaklarını şaşırdı. “Beni buradan çıkarın diyorum size” diye bağırmaya devam eden Ryan’a karşı çaresiz kalan yetkililer makas bulup çadırın altını kesti.

Haberin Devamı

Ryan, İsrailli yardımcısıyla çadırın kesilen kısmından sürünerek dışarı çıktı. Ardından da Ryan apar topar otele gidip eşyalarını aldı ve havalimanına doğru yola çıktı. Türkiye’den ayrılırken Ryan ve ekibinin gergin halleri yüzlerinden okunuyordu.

Ryan’ın dün akşam Arzu Kaprol defilesine katılacağı ardından da bugün(perşembe) Topkapı Sarayı’nı gezdikten sonra İstanbul’dan ayrılacağını açıklayan İTKİB yetkilileri ise “Bir sorun yok, kendisi gitmek istedi” açıklamasını yaptı.

Milliyet

Açılışta konuşan Bakan Zafer Çağlayan, İstanbul’un 2010 Avrupa Kültür Başkenti olarak seçildiğini anımsatarak, “Türkiye, çeşitli kültürlerin, medeniyetlerin, etkinliklerin ve üç büyük dinin buluştuğu çok önemli bir merkez. Göreceğiniz defileler, etkinlikler zaten Türkiye’nin bu konudaki özgünlüğünü yansıtacak kalitede olacak” dedi.

Haberin Devamı

Ryan az daha düşecekti!

İstanbul Fashion Week’in açılışında kurdele kesimi sonrası Bakan Çağlayan’a dönmek isteyen Ryan, platformun ucunda durduğu için düşme tehlikesi atlattı. Bakan Çağlayan, ellerine tutunarak düşmekten kurtulan Ryan’a kesilen kurdelenin bir kısmını hediye etti.

Soğuktan titrese de sempatik hareketleriyle ilgi odağı olan Ryan, zaman zaman güneş gözlüklerini indirip etrafa baktı. İstanbul’da olmaktan ve moda haftasının açılışını yapmaktan gurur duyduğunu dile getiren Ryan, baştan aşağıya siyah uzun kıyafeti ve postallarıyla dikkati çekti.