Gündem 100 liraya otomobil sahibi oldular

100 liraya otomobil sahibi oldular

Paylaş
100 liraya otomobil sahibi oldular

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde düzenlenen Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’nde ödüller sahiplerini buldu. Otomobil kazanan bazı talihliler mutluluktan gözyaşlarına hakim olamadı

Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde 100 TL’lik alışveriş karşılığında çekilişe katılan talihliler, 10 otomobil, 10 akıllı telefon ve 10 dizüstü bilgisayarlarını düzenlenen törenle teslim aldı. BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, dünyada rekabetin her geçen gün arttığını söyledi.

Remzi Topuk, gelişen teknoloji ve değişen tüketici ihtiyaçlarıyla birlikte satış ve pazarlama stratejilerinin de farklılaştığını belirterek, “Bizim de bu değişimi iyi okumamız ve kurgumuzu bugünden oluşturmamız gerekiyor. Odamız, gerek kurumsal gelişim programlarıyla, gerekse de düzenlediği özel etkinliklerle Bursa’mızın kalbinin attığı Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgemizi yeniden ticaretin merkezi haline getiriyor” dedi.


GÖZYAŞLARINI TUTAMADI


Sıfır otomobil sahibi olan katılımcıların kimisi gözyaşlarını tutamazken kimisi de heyecanını sevdikleriyle paylaştı. Otomobil kazanan talihlilerden Eray Karakuş, otomobil anahtarını eline aldıktan sonra gözyaşlarını tutamadı. Ayakkabı aldıktan sonra çekilişe katıldığını dile getiren Karakuş, “Telefonla beni ilk aradıklarında şaşkınlığımı bir süre üzerimden atamadım. İlk başta şaka yapılıyor sandım. Benim hiç otomobilim olmadı. Ev almayı planlıyordum.




Maddi açıdan eksikliklerim vardı. Bu otomobil benim için büyük bir şans oldu. Bu heyecan asla tarif edilemez ve anlatılamaz. Organizasyondan dolayı BTSO’ya teşekkür ederim” diye konuştu.

STAJ İÇİN BURSA'YA GİTTİ ARABA SAHİBİ OLDU


Üniversite öğrencisi olan Serhan Arıdıcı, staj için Bursa’ya geldiğini söyledi. Aslında Ankara’da okuduğunu ve ikamet ettiğini kaydeden Arıdıcı, “Çarşıda bir alışveriş yaptım. Esnafın uyarısı üzerine yarışmaya katıldım. Kazandığımın haberi gelince inanamadım. Çok güzel bir duygu” diye konuştu.
Otomobil kazanan Ayşe Özkan, “Çarşıda sergilenen otomobilleri görünce ‘Bu araba bana çıkacak’ diye hep arkadaşlarıma söylüyordum. Çekilişe katıldım. Son güne kadar arabayı kazanacağıma inanıyordum. Bize bu otomobili kazandırmayı sağlayan BTSO’ya teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.