Gündem 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Şanlıurfa'da

11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Şanlıurfa'da

Paylaş
11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Şanlıurfa'da

11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 22. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Faruk Bayrak’ın Hilvan ilçesinde onuruna verdiği yemeğe katıldı. Yemekte davetliler için 50 koyun kesildi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Şanlıurfa’daki temaslarının ardından kirvesi olan 22. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Faruk Bayrak’ın davetlisi olarak Hilvan ilçesine bağlı Saluca kırsal Mahallesi’ne gitti. Çok sayıda bürokratın da katıldığı davet için 50 koyunun kesildiği ve binlerce kişilik yemek hazırlandığı belirtildi.



Davette konuşan Abdullah Gül, Şanlıurfa´ya her gelişinde gözle görülür değişimler olduğunu belirterek, "Değerli dostum Faruk Bayrak´ın davetlisi olarak Şanlıurfa’ya geldim. Bizim dönemimizde yapılan müzeleri gezdim. Bereketli topraklarda bulunmaktan dolayı oldukça mutlu oldum. Bu anlamda bize böyle bir organizasyon hazırlayan Faruk Bayrak’a teşekkür ediyorum" dedi.



Çiftlik evindeki yemeğin ardından Gül´e aba hediye edildi. 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, davetin ardından kentten ayrılmak üzere GAP Havalimanı’na hareket etti.