Spor 11 kırmızı karta 55 maç ceza

11 kırmızı karta 55 maç ceza

Paylaş
11 kırmızı karta 55 maç ceza

Giresun'da Süper Amatör Küme'de oynanan Keşap Belediyespor-Bulancak İhsaniye Gençlikspor maçında 11 kırmızı kart gören oyuncuya 55 maç ceza verildi

Futbol İl Disiplin Kurulu, olaylı maçı görüşerek karara bağladı. Pazar günü oynanan maçın son dakikalarında çıkan olaylar sonucu tatil edilen maçın sonucu, Bulancak İhsaniye Gençlikspor lehine 3-0 olarak tescil edildi.

CEZA YAĞDI

Kurul, aynı maçta olaylara karışıp maçın hakemi Ulaş Birleş’in kırmızı kart gösterdiği Keşap Belediyesporlu Ahmet Ceylan, Gökhan Akkaya ve Uğur Güney’e 8’er, Özcan Bıyık’a 7, Ali Sarıaydın, Alaeddin Hakyemez, Osman Abbasoğlu ve Aşkın Özdemir’e 5’er, Bahadır Canikli’ye ise 4 maç ceza verdi.

İhsaniye Gençlikspor’dan kırmızı kart gören oyuncular Şafak Beşikci ile Samet Anapa ise ceza almadı.

NELER YAŞANMIŞTI?

7 Mart Pazar günü Keşap’ta düşecek takımı büyük ölçüde belirleyecek olan maçta Keşap Belediyespor ile Bulancak İhsaniye Gençlikspor takımları karşı karşıya gelmiş, Gençlikspor 2-1 öne geçince, Keşap Belediyesporlu oyuncular saldırıya uğramıştı.

1 MAÇTA 11 KIRMIZI KART ÇIKTI

15 dakika süren olayların ardından hakem Ulaş Birleş Keşap Belediyespor’dan Ali, Uğur, Osman, Özcan, Bahadır, Gökhan, Aşkın, Alaaddin ile İhsaniye Gençlikspor’dan ise Şafak ve Samet’e kırmızı kart göstererek maçı tatil etmişti.

H.Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN (DHA)

Haberin Devamı