Magazin 11 saatlik ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Bahar Öztan'ın sağlık durumu nasıl?

11 saatlik ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Bahar Öztan'ın sağlık durumu nasıl?

Paylaş
11 saatlik ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Bahar Öztan'ın sağlık durumu nasıl?

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan yakalandığı yumurtalık kanserinin nüksetmesi nedeniyle geçen günlerde 11 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alınmıştı

Zorlu süreci atlatan Bahar Öztan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yarım gün süren ameliyat sonrası bir süre yoğun bakımda kalan Bahar Öztan normal odaya alındı.

Bahar Öztan'ı ziyarete giden yakın dostu Burhan Akdağ, oyuncu hakkında son bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı: Bahar Öztan'ın durumu çok iyi. Doktorların beklentilerine göre daha iyi olduğu söyleniyor. Dün yürümeye başladı. Ancak 20-25 gün ziyaret kesinlikle yasak.



Kardeşi Nalan ve oğlu Yiğit, Bahar Öztan'ı bir an olsun yalnız bırakmıyor.

BAHAR ÖZTAN NE KANSERİ?

Bahar Öztan Yumurtalık Kanseri. Yumurtalık kanseri, kadın kanserleri arasında en sık görülen ve tedavisi zor olan kanserdir. Yaşamı boyunca her 100 kadından 1 ya da 2’sinde yumurtalık kanseri gelişmektedir. Yumurtalık kanseri, teşhis edildiğinde genellikle hastalık çok ilerlemiş durumdadır ve bu nedenle tedavi süreci birçok kadın kanseri türüne göre daha zorludur. Bu nedenle tüm diğer kanserlerde olduğu gibi erken teşhis tedavi başarısı bakımından çok önemlidir. Kadınlar arasında görülen tüm kanserlerin %4’ünü oluşturan yumurtalık kanseri daha çok menopoz sonrasında görülebileceği gibi her yaşta ortaya çıkabilir.


Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli Bahar Öztan: Bizi unuttular


BAHAR ÖZTAN KİMDİR?

Bahar Öztan, 11 Ağustos 1962 İskenderun'da doğdu. Çocukluğu ve gençliği İstanbul'da geçti. Ekrana ilk kez bir saç şampuanı reklamıyla çıktı. Sayısız reklam filminde yer aldı. Bu reklamlardan sonra halk ona 'Gamzeli Güzel' olarak tanımaya başladı. Dönemin fotoromanlarından dolayı büyük bir ilgi topladı. Bu fotoromanlardan bazıları, Çarli'nin Melekleri ve Barış Manço ile birlikte yer aldığı fotoromanlardır. Herkesin beğenisini kazanan Bahar Öztan, kısa süre sonra, Şaşkın Milyoner filmiyle sinema hayatına girdi. Yeşilçam'ın en önemli oyuncalarından olmuştur. Sürekli teklif almaya başlayan Bahar Öztan, 1987 yılında ilk kez İzmir Fuarı'nda Bülent Ersoy'la halk konserlerinde ve Seda Sayan'la çalışmaya başladı. O günden sonra yurt içi ve yurt dışı çalışmalarına başladı.

1991 yılında Bodrum Yalıkavak butik oteli Spring Otel'i işletmeye başladı. 1993'te evlendi ve iki yıl sonra bir oğlu oldu. 1999'da Bodrum'da bir Prens Prenses isimli bir anaokulu açtı. 2001 yılında Amerika'ya gitti. 2007 yılında tekrar İstanbul'a yerleşti. En son 2007 yılında Koliba Film'in çektiği, Aşk Kapıyı Çalınca ve ayrıca Erler Film'in çektiği Görgüsüzler dizilerinde oynadı. Halen formunu ve enerjisini koruyan Bahar Öztan, sevenlerini mutlu edecek bir haberle geldi.

Haberin Devamı