Gündem 11 yaşındaki kıza 3'lü tecavüz

11 yaşındaki kıza 3'lü tecavüz

Paylaş
11 yaşındaki kıza 3'lü tecavüz

Samsun'da evden kaçan 11 yaşındaki D.K.'yı erkeklere pazarladığı iddia edilen 38 yaşındaki M.K. ile cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen 3 kişi tutuklandı

İlkadım İlçesi Rasathane Mahallesi’nde meydana gelen olayda iddiaya göre, sürekli evden kaçan D.K., 11 gün önce de evi terk etti. Bunun üzerine ailesi polise giderek kızlarının bulunmasını istedi.

Polis, kızı her yerde ararken önceki gün evine dönen D.K., ailesine M.K. adlı kadın ile kızı 17 yaşındaki E.K.’nın kendisini para karşılığı erkeklere pazarladığını ileri sürdü.

Bunun üzerine aile polise giderek şikayette bulundu. Burada ifade veren D.K., anne ve kızının kendisini erkeklere para karşılığı sattığını iddia etti. Bunun üzerine polis, anne ve kızını yakalayarak gözaltına aldı.

"SÜREKLİ EVDEN KAÇAR"

E.K. ifadesinde, “D.K.’yı tanırım. Sürekli evden kaçar. Sokakta gezerken gördüm ve elimle ailesine teslim ettim. Ne annem ne de ben kesinlikle kendisine fuhuş yaptırmadık. İftira atıyor” dedi.

Bunun üzerine dün Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından adliyeye sevk edilen E.K., çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından denetimli serbestlik yasası gereği serbest bırakıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, D.K. ile birlikte olduğu öne sürülen M.K., H.D. ve İ.U.'yu da yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler suçlamayı kabul etmedi.

Şüphelilerden M.K. ifadesinde, “Biz D.K.’nın bir lokantada karnını doyurduk. Daha sonra kendisine bir telefon geldi ve kalkması gerektiğini, borcu olduğunu ve kendisine 100 TL para vermemizi istedi. Biz de para isteğini kabul etmedik. Daha sonra yanımızdan ayrıldı. Kesinlikle birlikte olmadık, yalan konuşuyor” diye konuştu.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında ifade veren D.K. ise şüphelilerin kendisini bir eve götürdüklerini ve burada cinsel ilişkiye girdiklerini iddia etti. Polisteki sorguları tamamlanan üç şüpheli ile M.K. adlı kadın adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığı'ndaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 4 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN (DHA)