Gündem 11 yaşındaki kıza taciz iddiası

11 yaşındaki kıza taciz iddiası

Paylaş
11 yaşındaki kıza taciz iddiası

Bodrum'da bir evsahibinin, kiracısının 11 yaşındaki kızına defalarca tacizde bulunduğu öne sürüldü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kiracısının 11 yaşındaki kızına cinsel tacizde bulunan adam gözaltına alındı. Bir halı saha da yöneticilik yapan 45 yaşındaki Ö.E., E.B'ye tacizde bulunduğu yönündeki Suçlamaları kabul etmeyerek, iftiraya uğradığını ileri sürdü ve sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Konacık beldesinde oturan 42 yaşındaki Kenan B. ile eşi 38 yaşındaki Medine B., geçen çarşamba günü, evsahipleri Ö.E.'nin, 5'inci sınıf öğrencisi olan kızları E.B.'ye cinsel tacizde bulunduğunu ileri sürerek Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ile savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine jandarma ve savcılık E.B.'nin ifadesine başvurdu.

FIRSAT BULDUKÇA TACİZ ETMİŞ

E.B., jandarmaya verdiği ifadesinde, "Evsahibimiz Ö.E. hastalanınca iki kardeşimle birlikte evine yemek götürdüm. Bu sırada Ö.E., karşı çıkmama rağmen kardeşlerimi oynaması için yan odaya gönderdi. Odada yalnız kaldığımızda bir elbise verip, 'Yeni bu giy de görelim' dedi. Evde giyerim deyip geçiştirmek istedim. Ancak bu sırada üzerimdekileri çıkarmaya başladı. Yakamı açarken gögüslerimi okşayıp, öptü. 'Seni seviyorum. Sakın bu olanları kimseye söyleme' dedi. Kortuğum için kimseye anlatamadım. Yine bir gün annem yokken, evimize geldi. Yine benzer şekilde tacizde bulundu. Bu sefer kardeşlerim de gördü. Ö.E., fırsat buldukça evimize gelip, tacizlerine devam ediyordu. Kardeşlerim, gördüklerini anneme söylemiş. Annem sorunca ben de her şeyi olduğu gibi anlattım" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

'PARAMI İSTEYİNCE İFTİRA ATTILAR'

Bunun üzerine jandarma, önceki gün bir halı sahada yönetici olarak çalışan Ö.E.'yi evinde gözaltına aldı. Evli olan Ö.E., jandarmaki sorgusunda, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, iftiraya uğradığını söyledi. Ö.E., ifadesinde evini altı ay önce Kenan B.'ye kiraladığını belirterek, "Keşke kiralamaz olsaydım. Birkaç ay elektrik, su ve kira borçlarını ödemediler. Paramı isteyince de böyle bir iftira attılar" dedi. Ö.E., kendisine iftira attıklarını ileri sürdüğü Kenan B., eşi Medine B. ve kızı E.B.'den şikayetçi oldu. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ö.E., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

'SAPIK RUHLU ADAM'

Anne Medine B., yaşananların ardından başka bir eve taşındıklarını anlatıp, tepkisini, "6 çocuğum var. Böyle sapık ruhlu bir adamın evinde nasıl otururuz. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" diyerek tepkisi dile getirdi.

Yaşar ANTER / BODRUM - DHA

Haberin Devamı