Spor 12 Dev Adam 2'de 2 yaptı

12 Dev Adam 2'de 2 yaptı

Paylaş
12 Dev Adam 2'de 2 yaptı

Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Rusya engelini de aştık, ikide iki yaptık. Maçı baştan sonra üstün götüren A Milli Takım'da 14 sayı atan Hidayet en skorer isim oldu

Ay-Yıldız parlıyor, önüne geleni deviriyor... 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası C Grubu’ndaki 2. maçında Türkiye, Rusya’yı 65-56 yendi, dünyaya meydan okudu. 12 Dev Adam, Rusya’yı terminatör gibi yok etti, Fildişi Sahili’nden sonra ikinci zaferini elde etti.

Haberin Devamı

İlk periyot karşılıklı basketlerle geçti, Türkiye bu bölümü 16-15 önde kapadı. Daha sonra Türkiye şov başladı, Devler adeta coştu, devreyi 33-22 üstün tamamladı.

Üçüncü periyotta da Türk kasırgası esti, Dev Adamlar bu bölümü 48-37 önde bitirdi.

Maçın sonuna kadar üstünlüğünü sürdüren Milliler yeni bir tarih daha yazdı, Rusya’yı yıkıp yoluna emin adımlarla devam etti: 65-56.

HAKLI ZAFER

Haklı zafer A Milli Basketbol Takımı’nın Antrenörü Bogdan Tanjevic, Rusya’yı devirerek önemli bir engeli aştıklarını söyledi.

Oyuncularının ve tribünlerin mükemmel olduğunu kaydeden Sırp hoca şöyle konuştu: “Atmosfer mükemmeldi. Oyuncularımız elinden gelenin en iyisini yaptı. Dünyanın en iyi takımlarından birini devirdik. Salı günü Yunanistan’ı da yeneceğiz. Emin adımlarla hedefe yürüyoruz. Hedefimiz madalya almak. Bunu da başaracağız. İşler iyi gidiyor hep böyle gitmesi temennim.”

Haberin Devamı