Spor 12 Dev tam yol

12 Dev tam yol

Paylaş
12 Dev tam yol

Ülkemizde yapılacak 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'na hazırlanan A Milli Takımımız, Adidas İstanbul Cup Turnuvası'nda İran'dan sonra dün de Yeni Zelanda'ya fark attı, gelecek için umut verdi

İstanbul’un ev sahipliğinde yapılan Adidas İstanbul Cup’ın ikinci gününde Türkiye, Yeni Zelanda’yı 22 sayı farkla 87-65 yenerek ikinci galibiyetini aldı. Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki karşılaşmaya hızlı başlayan ve Hidayet Türkoğlu ile basketler bulan Ay-Yıldızlı ekibimiz ilk çeyreği 19-10, devreyi ise 49-30 önde tamamladı.

Haberin Devamı

İlk yarıdaki sert savunmasını ikinci devreye taşıyan 12 Dev Adam, Hidayet ve Sinan ile skor üretip 3. periyotu 68-52 galip bitirdi. Son periyotta rahat oyununu sürdüren Milliler salondan galibiyetle ayrıldı. Öte yandan maçta sakatlanan Engin Atsür’ün sol ayak aşil tendonu koptu. Hastaneye kaldırılarak ameliyata alınan Engin’in büyük ihtimalle şampiyonada yer alamayacağı öğrenildi. Türkiye bugün saat 20.30’da Sırbistan’la karşılaşacak. Bu maçı NTV Spor naklen ekrana getirecek. Bu arada diğer karşılaşmada Sırbistan, İran’ı 96-68 yendi.