Spor 12 futbolcuyla yollar ayrılıyor

12 futbolcuyla yollar ayrılıyor

Paylaş
12 futbolcuyla yollar ayrılıyor

Süper Lig'de bu sezon son haftalarda kümede kalmayı başaran Sivasspor'da köklü bir revizyona gideceği, ilk etapta 12 futbolcuyla yolların ayrılacağı bildirildi

2009-2010 sezonuna kötü bir başlangıç yapıp üst üste aldığı yenilgilerle ligin alt sıralarına demir atan kırmızı beyazlı ekip takımın başına Mesut Bakkal’ın gelmesiyle birlikte çıkış yakalayarak ligde kaldı. Ligi 34 puanla 15’inci sırada bitiren Sivasspor, lig biter bitmez iç transfere başladı.

İç transferde Murat Sözgelmez'den sonra kaptan Mehmet Yıldız'la 2 yıllık sözleşme imzalayan yönetimin önümüzdeki günlerde sözleşmesi biten Hayrettin Yerlikaya, Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli ve Musa Aydın'la masaya oturacağı açıklandı. Yönetimin daha sonra da dış transfere yöneleceği açıklandı.

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Sivasspor’da kaleci Michael Petkoviç, devre arasında alınan Lucien Aubey, Elrio Van Heerden, Nabil Taider'le Akem Oriyomi Agbetu, Bruno Zita, Faruk Bayar, Ferhat Bıkmaz, Yasin Çakmak, İbrahim Şahin, Harun Toprak ve Rahman Soyudoğru'yla da anlaşma yoluna gitmeyeceği belirtildi.

Gökhan CEYLAN / SİVAS,(DHA)

Haberin Devamı