Türkiye (Son Dakika) 120'nci kez yakalandı

120'nci kez yakalandı

Paylaş
120'nci kez yakalandı

Konya'da hırsızlık suçundan poliste 119 ayrı kaydı bulunan ve 10 gün önce cezaevinden çıkan zanlı, araçlardan yakıt çaldığı iddiasıyla tutuklandı

Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Selçuklu ilçesinde park halindeki iki kamyonun yakıt deposundaki mazotun çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı. Kent genelinde şüpheli araçlar üzerinde uygulama yapan ekipler, Yazır Mahallesi’nde, poliste 119 ayrı suç kaydı bulunan İbrahim S’ye (32) ait otomobili durdurdu. Araçta arama yapan polis, bagajdaki bidonlarda yakıt bulunca, sürücü İbrahim S. ile yanındaki Kadir Ş. (19) ve B.G’yi (17) gözaltına aldı.

DALGIÇ POMPASIYLA HORTUMLAMIŞLAR

Haberin Devamı

Araçta yapılan aramada özel olarak hazırlanmış bir de düzenek bulundu. Bir kamyondan çalınan akü ile çalıştırılan dalgıç pompayla, zanlıların kısa sürede iki kamyonun deposundaki yakıtı boşalttığı belirlendi. İbrahim S’nin, Ekim ayında 400 paket sigara hırsızlığına karıştığı iddiasıyla tutuklandığı, 1 ay tutuklu kaldıktan sonra 10 gün önce cezaevinden çıktığı ve 120. kez polis tarafından yakalandığı tespit edildi.

Polisteki işlemlerinin ardından yakıt hırsızlığı suçundan adliyeye sevk edilen zanlılardan İbrahim S. ve Kadir Ş. tutuklandı. B.G. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

AA