Gündem 14 ilde kar tatili

14 ilde kar tatili

Paylaş
14 ilde kar tatili

Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi

ANKARA: Ankara'da yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bugün de tatil edildi.

Haberin Devamı

NEVŞEHİR: Nevşehir'de etkili kar yağışı nedeniyle il geneli ile Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı ve Ürgüp ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.

KIRŞEHİR: Kırşehir Valiliğinden yapılan açıklamada, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi ve ilçelerdeki tüm okullarda eğitime bugün ara verildiği bildirildi. Valilikten daha önce yapılan açıklamada ise Akçakent, Akpınar, Çiçekdağı ve Kaman ilçelerindeki ilköğretim okulu ve liselerde eğitime bir gün ara verildiği belirtilmişti.

MALATYA: Malatya merkez ile Doğanşahir, Yeşilyurt, Akçadağ ve Hekimhan ilçeleri ile Pütürge ilçesine bağlı köylerde eğitime 1 gün ara verildi.

SİVAS: Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Sivas merkez ile belde ve köylerinde eğitime 2 gün ara verildi.

Haberin Devamı

KIRŞEHİR: Kırşehir Valiliğinden yapılan açıklamada, kent merkezinde taşımalı eğitim kapsamında bulunan ilköğretim okulları ve liseler ile merkeze bağlı tüm belde ve köylerde, Akçakent, Akpınar, Çiçekdağı ve Kaman ilçelerindeki tüm ilköğretim okulu ve liselerde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün ara verildiği belirtildi.

NİĞDE: Niğde Valiliğinden yapılan açıklamada kent merkezi, merkeze bağlı köy ve beldeler ile Altunhisar, Bor, Çamardı, Çiftlik ve Ulukışla ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildiği kaydedildi.

YOZGAT: Yozgat merkezde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime bugün de ara verildiği belirtildi.

BARTIN: Bartın'da etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde eğitime bugün ara verildi.

ORDU: Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Çaybaşı, Kumru, İkizce ilçeleri ile Ünye ve Akkuş ilçelerinin belde ve köylerinde bugün, İkizce ilçesinin belde ve köylerinde ise bugün ve yarın eğitime ara verildiğini aktardı.

AMASYA: Amasya'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle Gümüşhacıköy, Hamamözü ve Taşova ilçelerinde bugün, Göynücek ilçesinde ise bugün ve yarın eğitime ara verildiği ifade edildi.

ÇORUM: İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, kar yağışının etkili olduğu kent merkezi ve ilçelerde yaşanan olumsuzlukların devam ettiğini belirtti. Yağışın etkili olduğu il merkezinin yanı sıra Osmancık ve Sungurlu dışındaki ilçelerin tamamında, Sungurlu ve Osmancık ilçelerinde ise taşımalı eğitim yapan köylerde bugün eğitime ara verildiğini öğrenildi.

Haberin Devamı

ZONGULDAK: Zonguldak'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle il merkezi, bağlı belde ve köylerde eğitime bugün ara verildi.

KAHRAMANMARAŞ: Yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verildi.