Yaşam 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları ve hediyeleri için tıklayın

14 Şubat Sevgililer Günü mesajları ve hediyeleri için tıklayın

Paylaş
14 Şubat Sevgililer Günü mesajları ve hediyeleri için tıklayın

Sevgililer Günü geldi çattı! 14 Şubat'ta kutlanılan Sevgililer Günün'de sevgilinize ve sevdiklerinize resimli mesajları ve güzel sözlerler atmak istiyorsanız haberimizde bulunan linke tıklayarak sevgilinize mesaj gönderebilirsiniz. Sevgilinize hala ne hediye alacağınızı bulamadıysanız Sevgililer Günü hediyeleri içinde haberimize göz atabilirsiniz.  İşte sizler için derlediğimiz sevgililer gününe özel mesajlar...

Her yıl 14 Şubat'ta kutlanılan Sevgililer Günü geldi. Sevgililer Günü'ne özel sözler, resimli mesajlar, güzel sözler ve mesajları, Hem kadın hem de erkek için Sevgililer Günü hediyeleri haber sitemizden bulabilirsiniz. Sevgilinize ve çevrenizdeki sevdiğiniz dostlarınıza mesaj göndererek günlerini kutlayabilirsiniz. Erkek arkadaşıma ne hediye alabilirim. Kız arkadaşıma ne hediye alabilirim. Seni seviyorum 100 dilde mesajları var mı? Tüm çiftlerin heyecanla beklediği sevgililer günü yarın kutlanacak.

İŞTE SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI


Yapmanız gereken tek şey yazıyı kopyalayıp kısa mesaj ya da Whatsapp'tan sevgilinize göndermek.

Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin? Hep böyle içinde uzak bir ışık mı yanar? Bakışlarında beni dinlendiren bir şey var; Kıyısındaymış gibi en sakin denizlerin...

Ben senin en çok sesini sevdim. Buğulu çoğu zaman, taze bir ekmek gibi...


Yüreğim hafif ıslaktır benim kuytu köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez güneşe asmaktan. Sevgililer günün kutlu olsun aşkım.

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Daha nice sevgililer gününü beraber geçirmek dileğiyle.

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini *Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.


Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni…

Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım.


SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ (KADIN VE ERKEK İÇİN)

Sevgililer Gününde sevdiğinize nasıl bir hediye alacağınızı bulamadıysanız sizlere ilham olabilecek birkaç önerimiz var. Mesela bir pikap alabailirsiniz. Partnerinizin keyifle müzik dinleyebileceği bir pikap almayı tercih edebilir.

Puzzle alabilirsiniz: Biliyorsunuz ki puzzle ile uğraşmak gün içerisinde yaşanılan stresi, sıkıntıyı giderir ve herkesi mutlu eden hediyelerden biridir. İster sevgiliniz ile olan fotoğrafınızı puzzle'laştırıp hediye edebilirsiniz isterseniz de hoşunuza giden bir manzara fotoğrafını puzzel'a çevirip hediye edebilirsiniz.

Sırt Çantası: Tatile gitme gibi bir planınız varsa o zaman en uygun hediye bir sırt çantası olabilir. Bu çantanın yanına da iki tane uçak bileti neden olmasın?

Aksiyon Kamerası: Şu sıralar en popüler ürünlerden biri de aksiyon kamerası. Çeşitli aktivitelerde aksiyon kameraları kullanarak eğlenceli, keyifli görüntüler elde edebilirsiniz.


Sevgililer Günü'nde almamanız gereken klişe hediyeler



Sevgililer Günü'nde sevgilisiz kalanlara 8 alternatif!

Haberin Devamı