Gündem 14 yaşındaki kızını pazarladı

14 yaşındaki kızını pazarladı

Paylaş
14 yaşındaki kızını pazarladı

14 yaşındaki kızını pazarladı

Kocaeli’nin Kandıra İlçesi Selametli Köyü’nde 14 yaşındaki öz kızı A.K.'yı para karşılığı zorla fuhuş yaptırdığı ve kendisi de fuhuş yaptığı iddia edilen 42 yaşındaki F.K. ve küçük kızla ilişkiye girdiği iddia edilen 4 kişi tutuklandı.

Haberin Devamı

Olay Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin köye gelip giden yabancı kişilerden şüphelenmesiyle ortaya çıktı. Jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda 1997 yılında eşi Fahrettin K.'yı kaybeden F.K’nin kendisiyle birlikte 14 yaşındaki kızını pazarlarken suçüstü yakaladı.

Para karşılığı öz kızı ve kendisini pazarladığı iddia edilen annenin telefonla anlaştığı erkeklerle randevulaşıp belirlenen bir yerde buluştukları ve birlikte oldukları iddia edildi. Jandarmanın yürüttüğü operasyon kapsamında küçük kızın 12 yaşından beri annesi F.K tarafından para karşılığında pazarlandığı ortaya çıkarken, küçük kızla cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen 40 yaşındaki Ş.Ü., 40 yaşındaki Ü.T., 27 yaşındaki R.S. ve 37 yaşındaki N.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Küçük kız A.K’nin ise Çocuk Esirgeme Kurumu’na gönderildiği öğrenildi.

Ergün AYAZ/İZMİT (Kocaeli), (DHA)