Bilim - Teknoloji 14 yıl sonra gelen eklenti!
Paylaş
14 yıl sonra gelen eklenti!

Artık efsane olan bu oyun, 1 değil, 2 değil, tam 14 yıl sonra yeni bir eklentiye kavuştu!

Age of Empires II denildiği zaman akan sular durur. Orta Çağ temalı strateji oyunu, 1999 yılında piyasaya çıktığında resmen bir açığı doldurmuş, tüm oyun severleri kendisine kilitlemişti. İnternet kafelerde Half Life oynayanların bir kısmı, kendisini bu yeni oyuna adamıştı...

Haberin Devamı

Akabinde gelen Conquest ile özellikle multiplayer deneyimini bir üst seviyeye taşıyan efsane oyun, en son bundan birkaç ay önce Age of Empires HD edition ile nostalji severleri daha kaliteli bir sunum ile selamlamıştı. Nitekim ki olarak beyan ettiği, bildiklerimizden çok daha büyük haritaların oyuna eklenecek olması.

Yeni modlardan birisi "Treaty" yani barış modu olacak. Bu mod esnasında oyunun başında yapacağımız askeri hareketler kısıtlanacak ve bu sayede oyuncular daha çok ekonomiye odaklanacak. O bildiğiniz "Rush yapmak yok!" sesi bu modla, 14 sene sonra tarihe karışıyor. Capture the Relic ise bir hayli ilginç. Kendi rahiplerimizi kullanarak, rakip oyuncunun manastırında bulunan Relic'leri çalmak üzerine kurulu farklı bir oyun yapısı.

Haberin Devamı

İsmi yayınlanan medeniyetler arasında "Dracula" olması şimdiden oyunun popülerliğini arttırmayı başarmış durumda.

Resimlerle: Efsane oyunlar

Kaynak: CHIP Online