Gündem 14'lük kızlara baltalı taciz dehşeti!

14'lük kızlara baltalı taciz dehşeti!

Paylaş
14'lük kızlara baltalı taciz dehşeti!

14'lük kızlara baltalı taciz dehşeti!

Samsun'da, ilköğretim okulu öğrenci 2 kıza, baltayla tehdit edip zorla götürdükleri evde taciz ettikleri suçlamasıyla tutuklanan 30 yaşındaki Muhammet D. ile 26 yaşındaki Okan Kanal, ilk kez hakim karşısına çıktı. 2 sanık suçlamaları kabul etmezken, kızlardan 15 yaşındaki M.A., “Muhammet D., bizi baltayla tehdit edip taciz etmeye başladı. Alkollüydü. Arkadaşımı taciz ettiği sırada elinden bıraktığı baltayı alıp, bizi bırakmazsa kendisini öldüreceğimi söyledim. Mahalle sakinleri kapıyı kırıp içeri girdi” dedi.

Haberin Devamı

Gece marketten çıkan ilköğretim okulu öğrencisi 14 yaşındaki S.M. ile M.A.'yı zorla minibüse bindiren Okan K., kızların ağızlarını bağlayıp arkadaşı Muhammet Demirci’nin evine götürdü. Kanal, daha sonra kızları eve bırakıp gitti. Bir süre sonra Demirci, küçük kızları baltayla tehdit edip elle taciz etmeye başladı. Bunun üzerine 2 kız bağırıp yardım isteyince mahalle sakinleri olaya müdahale edip kızları polise teslim etti. Gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde her biri 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan sanıklar suçlamaları kabul etmeyip tahliyelerini talep etti. Sanıklardan Okan K., 2 kızı gece gördüğünü ve evlerine gitmeleri konusunda uyardığı dile getirerek, “Onlara abilik yaptım. Kendilerini taciz etmedim” dedi. Mehmet D. ise olay akşamı Okan'ın iki kızla eve geldiğini belirterek, “Kızların kim olduğunu sordum ve eve göndermesini istedim. Kızlara ‘Bu saatte ne yapıyorsunuz dışarıda’ diye sordum. Eve gidemediklerini söylediler. Onlar gidince ben de eve girdim. Kesinlikle evime girmediler ve kendilerini taciz etmedim” dedi.

Haberin Devamı

Duruşmaya katılan M.A. ise arkadaşı S.D. ile birlikte gittikleri düğünden dönerken markete uğradıkları ve bu sırada sanıklardan Okan Kanal’ın minibüsüne bindiklerini söyleyerek, “Minübüs ile evin yakınına geldimizi de saatin geç olduğu farkettik ve korktuğumuz için eve gitmekten vazgeçtik. Okan Kanal’a da bunu söyledik. O da bizi diğer sanığın evine götürüp bıraktı. Muhammet sarhoştu. Bizi eve aldıktan sonra baltayla tehdit ederek önce bana sonra da kız arkadaşıma elle tacizde bulundu. S.D.'yi taciz ettiği sırada elinden bıraktığı baltayı alıp bizi bırakmazsa kendisini öldüreceğimi söyledim. Bu sırada mahalle sakinleri gelip kapıyı kırarak bizi kurtardı. Sanıklardan Muhammet Demirci'den şikayetçiyim, Okan Kanal’dan şikayetçi değilim” diye konuştu.

Mahkeme heyeti, sanıkların tahiliye taleplerini kabul etemeyerek, gelmeyen S.M.'nin dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

Haberin Devamı