Volkan Aliakar 15 DAKİKALIK FIRTINA
HABERİ PAYLAŞ

15 DAKİKALIK FIRTINA

Haberin Devamı

Henüz 6. dakikada gelen gol Trabzonspor’un rahat bir galibiyet alacağını düşündürdü herkese. 7 hafta sonra ilk 11’de forma şansı bulan kaptan İbrahima Yattara’nın da gününde olması taraftarın “Fark” hesabı yapmasına neden oldu. Haksız da sayılmazlardı. Çünkü ilk 15 dakikaki görüntü mükemmeldi.
Bordo- Mavililer tüm hatlarıyla zayıf rakibine saldırıyor, art arda pozisyon buluyordu. Ancak Karadeniz fırtınası bu andan itibaren duraklama, hatta gerileme dönemine girdi.
İlk çeyrekteki Trabzonspor gitti, yerine pres yapmayan, sürekli yana oynayan bir takım geldi. Sıkıntıyı fark eden teknik direktör Şenol Güneş devre arasında müdahalesini yaptı.
Etkisiz günündeki Alanzinho’yu kenara alıp, Engin Baytar’ı sahaya sürdü. Fakat yine değişen birşey olmadı. Çünkü gerçek performanslarının altında çok futbolcu vardı sahada.
[[HAFTAYA]]
Takımın beyni konumundaki Selçuk İnan ve biraz da Colman’ın dışındakiler beklentileri karşılayamadı. Özellikle Jaja’nın yorgun hali gözlerden kaçmadı. Bu olumsuzlukların yanında Bucaspor da artık cesaretlenmeye başlamış, Trabzonspor kalesinde tehlike yaratmaya başlamıştı. Derken 77’da gelen penaltı düdüğü imdada yetişti. İki farklı üstünlük yakalanınca herkes derin bir “oh” çekti. Trabzonspor dün iyi oynamadan kazandı, doğru. Fakat büyük takım böyle olunuyor işte. Şimdi gelecek hafta İstanbul’daki tüm Trabzonsporlular’ın merakla beklediği Belediye maçı var. Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki mücadelede taraftar sayısında rekor kırmanın hesapları yapılıyor. Biz uyaralım... Dün akşamki maç iyi analiz edilmezse, şölen havası hüsranla sonuçlanabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder