Türkiye (Son Dakika) 15 gündür komada olan genç mühendisten acı haber geldi!

15 gündür komada olan genç mühendisten acı haber geldi!

Paylaş
15 gündür komada olan genç mühendisten acı haber geldi!

Denetim için bulunduğu Rumeli Feneri Balıkçı Barınağı’nda bir balıkçının itmesi sonucu düşerek ağır yaralanan Su Ürünleri Mühendisi Mehmet Özdinar’dan acı haber geldi. Özdinar,  15 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Olay iki hafta önce Rumeli Feneri balıkçı barınağında meydana gelmişti. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İstanbul Balıkçılık ve Su Ürünleri biriminde görevli olan Su Ürünleri Mühendisi Mehmet Özdinar ve 2 görevli arkadaşı ile Sarıyer Rumeli Feneri Balıkçı barınağında bulunan balıkçıları denetleye gitti.

İddialara göre; bir balıkçı teknesinin yanına giden bakanlık çalışanları kaptan ile görüşmek istediklerini belirtti. Tekne çalışanları kaptanın olmadığı söyledi. 32 yaşındaki Mehmet Özdinar, veri almaları gerektiğini aksi takdirde cezai işlem uygulanacağını söyledi. Bunun üzerine kaptanın oğlu olduğu öğrenilen Kemal U. İle Mehmet Özdinar tartışmaya başladı. Sözlü tartışma sonrasında Kemal U., Özdemir’i itti.

KAS GERİLME HASTALIĞI YÜZÜNDEN KENDİNİ SAVUNAMADI
Dengesini kaybederek düşen ve daha önceden ’kas gerilmesi’ hastalığı olduğu öğrenilen Mehmet Özdinar beton zemine kafasını çarparak yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Mehmet Özdinar’ı, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede yapılan müdahale sonrası mühendisin kafatası ve çenesinde kırıklar olduğu belirlendi. Yaklaşık 15 gündür komada olan genç mühendis dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Hasan YILDIRIM/DHA

Haberin Devamı