Candaş Tolga Işık 15 Temmuz gecesi boyun eğmedik bu iftiralara da boyun eğmeyiz
HABERİ PAYLAŞ

15 Temmuz gecesi boyun eğmedik bu iftiralara da boyun eğmeyiz

Haberin Devamı

15 Temmuz gecesi görüldü ki Türkiye büyük bir ihanet çetesinin işgali altında.

Bu öyle bir ihanet çetesi ki kendi varlığını sürdürebilmek adına halkının, devletinin istikbalini yok etmekten çekinmiyor.

Sinsice devletin bütün kademelerine sızan ve talimat geldiğinde harekete geçmek üzere uyuyan bu ihanet çetesinin teröristleriyle mücadele devam ediyor. Daha da edecek...

Ta ki; son hain temizlenene kadar!



Gel gör ki, bu mücadele sürerken tam Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylediği gibi at izinin it izine karışmasına izin verilmemeli.

FETÖ’nün neredeyse bütün elebaşları ellerini kollarını sallayarak tüymüşken, içeride her türlü zorluğa göğüs gerip vatanına sahip çıkanların tamamen şahsi meselelerden dolayı hedef gösterilmesine devletimiz mani olmalıdır.



Daha düne kadar FETÖ’nün Maliye’deki teröristleri tarafından vergi cezası kumpasının mağduru olan, çalışanları FETÖ militanlarının kurduğu tezgahlarla cezaevine atılan, 15 Temmuz gecesi kapısında darbeci askerler varken Erdoğan’ın yaktığı demokrasi ateşini ekranları aracılığıyla sokaklara ilk taşıyan, o gece darbecilerin baskınına rağmen milletin, devletin ve demokrasinin yanında namuslu gazetecilikten taviz vermeyen Doğan Grubu’nu FETÖ’yle ilişkilendirmek ne akla ne de vicdana sığar.



Altını bir değil bin defa çizmek gerek! İpleri yabancı ülkelerin istihbarat birimlerinin elinde olan bu ihanet çetesi FETÖ’yle mücadele milli bir davadır.

Kendisine bu ülkenin vatandaşı diyen herkesin istikbal meselesidir. Bu ülkenin çocukları bir daha aynı tür kumpaslara kurban gitmesin diye hep birlikte vermeliyiz bu mücadeleyi.

Ayrışmadan, bölünmeden...

Şahsi davaları, öfkeleri bir kenara bırakıp her geçen gün daha diri, daha da irileşerek...



Zor günlerden geçiyoruz. Sınır ötesi güçlerin “maşa” olarak FETÖ terörünü kullandığı bir askeri darbeyi 15 Temmuz gecesi milli birlik ve beraberlik şuuruyla bertaraf ettik.

Görünen o ki, aynı güçler bu kez farklı “maşalar” kullanarak ekonomik bir darbe girişimine hazırlanıyor. Tanklara, savaş uçaklarına teslim olmadık, buna da teslim olmayız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder