Türkiye (Son Dakika) 15 yıl sonra babası gibi öldü

15 yıl sonra babası gibi öldü

Paylaş
15 yıl sonra babası gibi öldü

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, 15 yıl önce babası Ali Hikmet Kocabaş'ı motosiklet kazasında kaybeden Sefa Kocabaş, babası gibi motosiklet kazasında yaşamını yitirdi

Turgutlu’da muhasebeci yardımcısı olarak çalışan Sefa Kocabaş’ın (21) kullandığı, arkadaşı Samet Köprülü’nün (22) arkasında oturduğu 45 TP 244 plakalı motosiklet, bu sabah saatlerinde, Turgutlu-İzmir Karayolu Nif Köprüsü Mevkii’nde aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak, köprünün korkuluklarına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan motosikletin üzerinden uçan Sefa Kocabaş ile arkasında oturan arkadaşı Samet Köprülü ağır yaralandı. Sefa Kocabaş ile Samet Köprülü’den farklı yerlere fırlayan kasklarının takılı olup olmadığı belirlenemedi.

Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Sefa Kocabaş, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Samet Köprülü’nün de hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Arkadaşlarına "Benim ölümüm bu motosiklet üstünde olacak" dediği belirtilen Sefa Kocabaş’ın, babası Ali Hikmet Kocabaş’ın da 15 yıl önce motosiklet kazasında yaşamını yitirdiği belirtildi.


Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU (Manisa), (DHA)

Haberin Devamı