Gündem 155'ten yardım isteyen hırsız!

155'ten yardım isteyen hırsız!

Paylaş
155'ten yardım isteyen hırsız!

Sakarya'da hırsızlık için girdiği evde, ev halkının kendisini fark etmesi üzerine paniğe kapılan hırsız, kendisini odaya kilitleyerek 155'i aradı

Mithatpaşa Mahallesi’nde 3 gün önce meydana gelen olayda 155 Polis İmdat'ı arayan bir kişi, hırsızlık yapmak için girdiği evde yakalandığını ve ev halkının kendisini dövmek istediğini söyleyerek yardım istedi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi’ne telefon numarasının da ekrana düştüğü bu ilginç görüşme sonrasında Asayiş Şube ekipleri ihbar edilen eve yönlendirildi. Eve gelen ekipler, Ömer B.'yi evin odasında kapıyı üzerine kilitlemiş olarak buldu.

Polislerin geldiğini anlayınca kapıyı açıp teslim olan Ömer B. emniyete getirilerek sorgulandı. İfadesinde 16 yaşındaki arkadaşları A.Ş. ve M.A. ile birlikte eve girdiklerini söyleyen Ömer B., “Eve girdiğimde ev halkı beni fark etti. ‘Hırsız var’ diye bağırmaya başlayınca arkadaşlarım kaçtı.

Ben de kaçmak istedim. Ancak olmadı. Bunun üzerine kendimi odaya kilitledim. Evdekiler kapıyı zorlayınca da polisi arayıp yardım istedim” dedi.

Ömer B'nin ifadesinde adını verdiği arkadaşları da yakalandı. 3 şüpheli, çıkartıldıkları nöbetçi mahkemede 7 ayrı hırsızlık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ADAPAZARI/DHA