Gündem 15'lik kuzenini 4. kez kaçırdı

15'lik kuzenini 4. kez kaçırdı

Paylaş
15'lik kuzenini 4. kez kaçırdı

Samsun'da evli ve 2 çocuk babası 30 yaşındaki Kenan K., amcasının kızı 15 yaşındaki Nazife K.'yı iddiaya göre dördüncü kez kaçırdı

Samsun'un İlkadım İlçesi Hürriyet Mahallesi Bağ Sokak’ta 1.5 ay önce meydana gelen olayda, kaynak ustası Kenan K., amcasının kızı Nazife K.’yı iddiaya göre evde kimsenin olmadığı sırada “Amcam seni çağırıyor” diye evden çıkartıp kaçırdı.

Eve dönen anne Şeker K., kızını bulamayınca gidebileceği yerlerde aradı; ancak bir sonuç elde edemedi. Bunun üzerine kızını daha önce 3 kez kaçıran ve aile büyüklerinin araya girmesiyle geri getiren Kenan K.’ya telefonla ulaştı.

"KIZINIZ BENDE, ONU AİLE YAPTIM"

Kenan K. telefonda “Kızınız bende. Onu ben aile yaptım. Ölürüm de geri vermem. Kızın peşini bırakın yoksa sizi öldürürüm” dedi. Bunun üzerine anne, dün Cumhuriyet Savcılığı'na giderek Kenan K. hakkında şikayetçi oldu.

Adliye çıkışında kızını geri almak için elinden geleni yapacağını söyleyen anne Şeker K., “Kenan K. akrabamızdır. Kızımı daha önce 3 kez kaçırdı. Aile büyükleri araya girince geri getirdi. Bu adam evli ve 2 çocuğu var. Benim kızımdan 15 yaş büyük” diye konuştu.

Şikayetin ardından polis Kenan K.’nın yakalanması için soruşturma başlattı.

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN (DHA)