Yaşam 16 – 22 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

16 – 22 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Paylaş
16 – 22 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

16 – 22 Temmuz haftasında hangi burç neler yaşayacak? Önümüzdeki günlerde ne gibi olaylarla karşılaşacağız? Astroloji konusunda büyük merak duyan okurlarımız için 16 Temmuz haftası burç yorumlarını sizin için Astrolog Anıl Can yazdı. İşte gün gün her burcun detaylı anlatımıyla haftalık burç yorumları...

Bu Hafta bereket ve ilişkiler hareketleniyor.

Jupiter ile Venüs arasında güzel bir açı meydana geliyor.

Bu 2 iyicilin güzel açısı ilişkiler açısından olumlu ve güzel döngüleri yaratabilmemiz için fırsatlar veriyor olacak.İlişkilerde büyüme gelişme, ilişkide romantik anlar güzel vakit geçirmek gibi temalar ortaya çıkabilir.Evlilik kararı almak evlilikle ilgili adımlar atmak için bugünler uygun olacaktır.

Bugün özellikle evlilik veya ilişkilerle ilgili konularla ilgilenmek zorunda bile kalabilirsiniz.

İlişkisi olmayanlar içinde şanslı bir hafta geliyor.Bu yüzden arayışta olmak geçmişi kenara bırakmak önemli bir dönemdir.

Maddi açıdan güzel gelişmeler, işle ilgili kazançlar, maddi gelirlerin artması, iş bulmak veya yükselmek için adımlar gibi temalar bu hafta ön plana çıkıyor.

Parayı kendinize çekeceğiniz bir hafta olacak.Tabi bilinçaltınızdaki kodlar burda çok önem arz ediyor olacak.Kazanamam , olmaz, işler zor gibi bilinçaltınızdaki negatif inanışları değiştirmenizi tavsiye ederim.

16 TEMMUZ PAZARTESİ

Koç: Sevgili koçlar programlarınızda gelen davetlere yer açın ve günün tadını çıkarın. Ekonomik çözümler ile karşılaşabilirsiniz.

Boğa: Sevgili boğalar iletişimde krizlere dikkat edilmeli. Aileniz ve kardeşlerinizle olan iletişimlerde baskı unsuru varsa tepkilerinizi kontrol edemeyebilirsiniz.

İkizler: Sevgili ikizler aşk hayatınızla ilgili dikkat etmeniz gereken durumlar oluşabilir. İstemeden söylediğiniz bazı sözlerin geri dönüşü olmayabilir

Yengeç: Keyiflerin yerinde olduğu bugünü karatereddütler yaşarsanız gelen şansı değerlendiremeyebilir sonrasında büyük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz.

Terazi: İş hayatınızda profesyonelliğinizi geliştirebileceğiniz arayışlarınız olumlu sonuçlar verecektir. Yurt dışı ile bağlantılı konular gündeminize gelebilir. Bu konunuzla ilgili bir eğitim olabileceği gibi bir iş anlaşması da olabilir.

Akrep: Bugün ailevi konularda karşılaşacağınız problemlere yönelik çözüm önerileriniz kabul görecektir. Özel yaşamınızda ise ilişkinize biraz daha özen göstermeli sevginizi söz ve davranışlarınızla ortaya koymalısınız.

Yay: Bugün iş hayatınızla ilgili konularda başkalarının değil kendi çizdiğiniz yolda ilerleyin ve sizin için olumlu gelişmeleri negatif tarafıyla düşünen insanlardan uzak durun. Özel yaşamınızda ise sürpriz gelişmeler sizleri bekliyor.

Oğlak: Çalışma arkadaşlığı yaptığınız kişilerle, eleştiriden uzak ve ılımlı bir şekilde anlaşmaya çalışmanız bugünün anahtarıdır.

Kova: Bugün orijinal düşünceleriniz hak ettiği değeri görecektir iş hayatınıza. Özel yaşamınızda kendi ailenizi ilgilendiren meselelerle ilgilenecek alım satım gibi konularda ortaklaşa hareket etmenin karını hep birlikte elde edebileceksiniz.

Balık: Bugün diyete başlayabilir bedeninize ruhunuza iyi gelecek aktiviteler gerçekleştirebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda da beklemediğiniz kişilerin öneri ve teklifleri kariyer hayatınızda önemli gelişmelerle karşılaşmanızı sağlayabilir.

Haberin Devamı