Gündem 16 yaşında kalpten öldü

16 yaşında kalpten öldü

Paylaş
16 yaşında kalpten öldü

Adana'da lise öğrencisi 16 yaşındaki Mehmet Yıldız, okulda futbol oynarken kalp krizi geçirip öldü

Fatih Ticaret Lisesi 1'inci sınıfında okuyan Mehmet Yıldız, dün saat 16.00 sıralarında okulun bahçesinde arkadaşlarıyla futbol oynarken, birden rahatsızlanıp yere yığıldı. Adana Devlet Hastanesi'ne götürülen ve kalp krizi geçirdiği anlaşılan Yıldız, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı

TACI ATAMADI

Adana'da futbol oynarken kalp krizi geçiren Mehmet Yıldız'ın Beden Eğitimi Dersi'nde öğretmenlerinin izniyle sınıf olarak futbol oynadığı anlaşıldı. Futbol sırasında saha dışına çıkan topu alan Yıldız, taç atacağı sırada aniden yere yığıldı. Yere çarptığı başı da kanayan Yıldız, 10-15 dakika sonra gelen ambulansla götürüldüğü hastanede öldü.

ÖĞRENCİLERDEN TAŞLI PROTESTO

Acı haber, Yıldız'ın sınıf arkadaşlarını üzüntüye boğarken, ambulansın geç geldiğini öne süren liseli öğrenciler, hastaneye gelip giden ambulansları tekmeledi, taş ve pet şişe attı, acil servise de şişe attı.

Öğrencilerin tepkisi üzerine Yıldız'ın cesedi hastanenin diğer kapısından alınıp, bir ambulansla otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Bu sırada dışarı çıkan ve ölen Yıldız'ın babası olduğunu bildiren bir kişi, "Bizi acımızla baş başa bırakın. Yapmayın bunları. Çekin gidin" dedi. Ancak, öğrenciler, buna karşılık acil servis önünde bir süre daha bekledi. Polis, öğrencilerin muhtemel öfkeli saldırı ihtimaline karşı önlem aldı.

Murat KİBRİTOĞLU / ADANA (DHA)

Haberin Devamı