Gündem 16 yaşındaki kızdan 7 kişiye tecavüz suçlaması

16 yaşındaki kızdan 7 kişiye tecavüz suçlaması

Paylaş
16 yaşındaki kızdan 7 kişiye tecavüz suçlaması

İstanbul Maltepe'de 16 yaşındaki bir genç kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan, 5'i 18 yaşından küçük 7 zanlı adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, 16 yaşındaki bir genç kız elinde çıplak fotoğrafları olduğunu ileri süren bir kişinin kendisine şantaj yaparak bir eve götürdüğünü, burada ve başka evlerde kendisine bir hafta süreyle tecavüz edildiğini ailesine bildirdi.

Haberin Devamı

Ailenin polise başvurması üzerine çalışma başlatan Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olaya karıştıkları gerekçesiyle, yaşları 18’den küçük 5 zanlı ile 18’den büyük 2 zanlıyı gözaltına aldı.

Emniyette işlemleri tamamlanan 7 zanlı, geniş güvenlik önlemleri altında Kartal Adliyesine sevk edildi. Zanlıların sevki sırasında N.G’nin aile üyeleri tepki gösterdi.

18 yaşından büyük 2 zanlının soruşturmayı yürüten savcı tarafından ifadesi alınırken, diğer 5 zanlının ise yaşlarının küçük olduğu gerekçesiyle çocuk suçlarına bakan bir savcı tarafından ifadesi alındı. 7 zanlı, savcılık sorgularının ardından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.