Dünya 16 yaşındaki öğrencisiyle yattı

16 yaşındaki öğrencisiyle yattı

Paylaş
16 yaşındaki öğrencisiyle yattı

Kadın öğretmen, 16 yaşındaki öğrencisiyle yattığı iddiasıyla tutuklandı

İngiltere'de 25 yaşındaki bir kadın öğretmen, 16 yaşındaki erkek öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklanarak görevinden alındı.

2008 yılında yaşanan olayda, o dönem 23 yaşında olan öğretmen Hannah Mclntyre, 3 erkek öğrencisini evine davet edih, iddiaya göre hepsine şarap içirdi. Gençlerden biri, alkolün de etkisiyle, arkadaşıyla 20 sterline iddiaya girip öğretmenini öpebileceğini söyledi. Ancak iddiayı yerine getirmemeyince, kadın öğretmen, bu öğrencisini 'tutkulu' bir biçimde öptü. Bundan sonra da birlikte televizyon izleyip içki içmeye devam ettiler.

'SEKS YAPIYORMUŞ GİBİ SESLER'

Duruşmada anlatılanlara göre çocuklar için gitme vakti çoktan geçince, gençlerden ikisi oturma odasında uykuya daldı. 16 yaşındaki diğer öğrenci ise, öğretmeninin yatağına girerek onunla cinsel ilişkiye girdi. Küçük öğrencisiyle seks yapmak suçuyla yargılanan öğretmen, "Biz sevişmedik. O sadece arkadaşlarına sesini duyurmak amacıyla yatağa oturup seks yapıyormuş gibi sesler çıkardı. Arkadaşları 'Kes artık' diye bağırınca da susup odasına gitti" iddiasında bulundu.

Olayla ilgili dava devam ediyor.

POSTA İNTERNET

Haberin Devamı