Dünya 16'lık İngiliz turisti kaçıran Türk garson konuştu!

16'lık İngiliz turisti kaçıran Türk garson konuştu!

Paylaş
16'lık İngiliz turisti kaçıran Türk garson konuştu!

Marmaris'e tatile gelen 16 yaşındaki İngiliz Faye Jones ile kayıplara karışan 22 yaşındaki Türk garson Murat Can Ertani, kötü bir niyetinin olmadığını sadece macera olsun diye kaçtığını söyledi

İngiliz Daily Mirror gazetesine konuşan Ertani, Jones ile dört günlük kaçışıyla ilgili olarak "Sıkılmıştım, macera olsun diye yaptım" dedi. Gazetenin özel haber olarak yayınladığı röportajda, aslen Adanalı olan Ertani, Marmaris’e annesi ile birlikte İngiltere’den tatile gelen Faye Jones ile kısa arkadaşlıklarının ardından kaçışlarını ve sonrasında yaşadıklarını anlattı. Gazetenin muhabiri Ben Rossington’a konuşan Ertani, Jones’un yaşını kendisine 19 olarak söylediğini, genç kızın gerçek yaşını gazetelerden öğrendiğini söyledi.

"İNGİLİZ KIZLARI KOLAY, TÜRK KIZLARI DEĞİL"

Haberin Devamı


Garson Ertani, gazeteye verdiği röportajda ilginç açıklamalar yaptı. Yaşadıklarını “macera” olarak tanımlayan Ertani, “İngiliz kızları kolay. Türk kızları o kadar kolay değil, onlara iyi yalanlar söylemek gerekiyor. (...) Yanımdaki kızla aşk yaşarım ama giderse her zaman yenisi bulunur. (...) Kızlar ‘kötü çocukları’ sever ve o benim.(...) Tek bir kadınla birkaç haftadan uzun zaman geçiremiyorum, sıkılıyorum." dedi. İngiliz kızlarına özel bir ilgisi olup olmadığı sorusuna Ertani, “güzel olduğu sürece nerden olduğu farketmez” cevabını verdi.

İNGİLTERE’YE DÖNMEK İSTEMEDİ

Polisin ve Faye'in ailesinin kayıp kızı aramalarından önce olayın ciddiyetinin farkında olmadığını söyleyen Ertani, kaçışın kendisi için tamamen bir macera olduğunu Faye’in de annesiyle İngiltere’ye dönmek istemediği için kendisiyle birlikte geldiğini iddia etti. Jones ile Facebook üzerinden geçen yıl tanışıp bir yıl boyunca sohbet ettikten sonra ve ilk kez Marmaris'te karşılaştıklarını söyleyen Ertani, genç kızın ifadesini lehine değiştirmesinin ardından serbest bırakıldı. Jones, daha önce Ertani'den korktuğu için onunla kaçtığını yönünde ifade vermişti. Faye'in 15 yaşındaki arkadaşı Georgina'ya da birlikte dışarı çıktıkları bir gece tokat attığını itiraf eden Ertani bunu da Georgina'nın kendisine ‘pis Türk’ dediğini için kızgınlıktan yaptığını söyledi.

BEN ONDAN DAHA ENDİŞELİYDİM

Haberin Devamı


Ertani, Faye ile kaçışının ayrıntılarını ise gazeteye şöyle anlattı: “Annesine haber vermesini söyledim ama istemedi. Çok güçlü ve sakindi. Ağlamıyordu. Ben ondan daha endişeliydim. Marmaris’te yaşayan anneannesinin evinde 400 sterlini ve iPhone olduğunu söyledi. Polisler bizi bulunca, "şimdi güvendesin" dediler ama zaten güvendeydi. Geri dönmek ve annesiyle buluşmak istemedi. Yanlış hiçbir şey yapmadığımı biliyordum”

BİR DE OĞLU VAR


Gazete, aralarında bıçaklamanın da olduğu çeşitli suçlardan dolayı bugüne kadar 6 kez cezaevine giren Ertani’nin 19 yaşındaki İskoçyalı Alanah Longshaw ile kısa süreli bir ilişki yaşadığı bu ilişkiden de Aydın adında 18 aylık bir oğlunun olduğunu yazdı.

Haberin Devamı