Magazin 17 şarkıcı tek amaç!

17 şarkıcı tek amaç!

Paylaş
17 şarkıcı tek amaç!

Popüler Müzik Sanatı Vakfı (POPSAV) tarafından sanatçılar için yapılacak huzurevi yararına düzenlenen "Geleneksel Şarkı Günü" nde çok sayıda ünlü isim sahne aldı

Geleneksel Şarkı Günleri’ adı altında düzenlenen organizasyonda hiçbir ücret almadan sahneye çıkan 17 şarkıcı, bu kez şarkılarını eve ihtiyacı olan sanatçılar için söyledi.

Haberin Devamı

Doğa Rutkay ve Murat Başoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği,Metin Özülkü’nün orkestra şefliğini yaptığı gecenin geliriyle, sanatçılar için bir sanat ve huzurevi inşa edilecek.

Konserde Atiye, Bengü, Deniz Seki, Eda-Metin Özülkü, Emre Altuğ, Erol Evgin, Eski Dostlar Grubu, Gülben Ergen, Hakan Peker, Keremcem,Metin Arolat, Murat Boz,Murat Dalkılıç, Grup Seksendört, Tan, Soner Sarıkabadayı ve Ziynet Sali sahneye çıkarak ikişer şarkı söyledi.

Bilet fiyatlarının 23 ile 84 lira arasında değiştiği konseri yaklaşık 5 bin kişi izledi ve konserden 85 bin lira gelir elde edildi. Finalde, Kadir Topbaş da sanatçılarla sahneye çıkarak ‘Hayat Bayram Olsa’ şarkısına eşlik etti. Konser, büyük bir coşkuyla 01.50’ye kadar sürdü.

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’ndaki etkinlikte yaptığı konuşmada, gecede gönüllü olarak sahneye çıkan sanatçılara duyarlılıkları nedeniyle teşekkür etmeyi ihmal etmedi