Türkiye (Son Dakika) 17 yaşında gece kulübünde bulundu, 'Yaşatmazlar' deyip yine kaçtı

17 yaşında gece kulübünde bulundu, 'Yaşatmazlar' deyip yine kaçtı

Paylaş
17 yaşında gece kulübünde bulundu, 'Yaşatmazlar' deyip yine kaçtı

Polisin gece kulübünde çalışırken bulduğu 17 yaşındaki Kübra, teslim edildiği annesini bırakarak yine kaçtı. Arkasında da şu notu bıraktı: Sizinle gelirsem sizi de beni de yaşatmazlar. Beni yok bilin. Ben polise söylemek istedim ama çok korktum. Anne hiç ağlama seni çok seviyorum

Bursa'da kaldığı yetiştirme yurdundan 2 ay önce izinli olarak ayrılan ve babasından ayrı yaşayan annesinin evine giden 17 yaşındaki Kübra Y., "Ekmek almaya gidiyorum" diyerek evinden de ayrılmış ve bir daha kendisinden haber alınamamasıştı. Kübra, geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Çerkezköy ilçesinde bir gece kulübünde çalışırken polis tarafından bulundu.

TAM BULMUŞKEN YİNE KAYBETTİ


37 yaşındaki Anne Nuray A., kızını alıp Bursa’ya dönmek için İstanbul’da otobüse binmeye hazırlanırken Kübra, "Anne sizi çok seviyorum. Beni yaşatmazlar çünkü benim çalıştığım yer kapandı. Sizi de yaşatmazlar, ben gidiyorum" notunu annesinin çantasına bırakarak kayıplara karıştı. Nuray Aydın, kızının bulunması için yeniden polise başvurdu.



Merkez Osmangazi ilçesinde oturan Kübra, sürekli evden kaçtığı gerekçesiyle, annesinden 3 yıl önce alınıp, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetiştirme yurduna yerleştirilmişti. Kaldığı yurttan 2 ay önce izin alan Kübra, annesinin yanına gitti. Evden "Ekmek almaya gidiyorum" diyerek ayrılan genç kız, dönmedi. Anne Aydın, polis ve savcılığa kızının bulunması için başvurdu.

GECE KULÜBÜNDE ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFLARI GÖRDÜ


5 Şubat’ta annesini arayarak "Ben de sizi çok özledim. Yanınıza gelmek istiyorum ama gelirsem sadece beni değil, kardeşimi ve seni de öldürecekler" diyen Kübra Yılmaz, cep telefonunu kapattı. Sosyal paylaşım sitesinde kızının gece kulübünde çekilen fotoğraflarınıda gören Nuray Aydın, savcılığa giderek gelişmeleri anlattı.

BASKIN DÜZENLEYİP KIZI KURTARDILAR


Polis, genişletilen soruşturma sonunda Kübra'nın Tekirdağ Çerkezköy İlçesi’nde bulunan bir gece kulübünde çalıştığını belirledi. 26 Şubat Perşembe günü bu kulübe baskın düzenleyen polis, zorla çalıştırıldığı öne sürülen kızı polis merkezine götürdükten sonra çağırdığı annesine onu teslim etti.

TESADÜFEN ÇANTASINA BAKINCA NOTU GÖRDÜ


Kızına kavuşan anne, Bursa’ya dönmek için İstanbul Bayrampaşa Otogarı’na giderek otobüsün hareket saatini beklemeye başladı. 27 Şubat Cuma günü Saat 23.15’te hareket edecek otobüsü bekleyan Kübra, sigara içeceğini söyleyerek annesinin yanından uzaklaştı. Bir süre sonra tesadüfen çantasına bakan Nuray Aydın, "Anne sizi çok seviyorum. Anne beni yaşatmazlar çünkü benim çalıştığım yer kapandı. Sizi de yaşatmazlar. Ben gidiyorum. Sizinle gelirsem sizi de beni de yaşatmazlar. Beni yok bilin. Ben polise söylemek istedim ama çok korktum. Anne hiç ağlama seni çok seviyorum" yazılı notu buldu. Şoke olan kadın, tüm aramalara rağmen kızına ulaşamayınca Bursa’ya tek başına dönmek zorunda kaldı. Savcılığa bir kez daha başvuruda bulunan anne, kızının bulunmasını istediğini söyledi.

Hüseyin TÜCCAR/BURSA, (DHA)

Haberin Devamı