Yaşam 18 – 24 Haziran 2018 haftalık burç yorumları

18 – 24 Haziran 2018 haftalık burç yorumları

Paylaş
18 – 24 Haziran 2018 haftalık burç yorumları

18 – 24 Haziran haftasında hangi burç neler yaşayacak? Önümüzdeki günlerde ne gibi olaylarla karşılaşacağız? Astroloji konusunda büyük merak duyan okurlarımız için 18 Haziran haftası burç yorumlarını sizin için Astrolog Anıl Can yazdı. İşte gün gün her burcun detaylı anlatımıyla haftalık burç yorumları...

İşler için şanslı ilişkiler için çekişmeli bir hafta!

Bu hafta Mars ve Venüs’ün etkileşimleri sayesinde ilişkilerle ilgili çekişmeler ön planda olacaktır. En ufak şeyden büyük tartışmalar, gereksiz inatlaşmalar ve alınganlıklar ön plana çıkıyor. Bu süreçte biraz daha empati kurabilen ve güzel anılarınıza odaklandığınız bir ruh haline dönerseniz, bu sert açının etkileşiminden kurtulmuş olursunuz. Ay’ında etkileşimi ile bilinçaltı duygularının daha da aktif olacağı bu süreç, bir yandan travmalarınızı anlamak, neden kısır döngüleri yaşıyorsunuz bunu çözmek için çok uygun.

Haberin Devamı

İş hayatında yeni girişimler!

İş hayatını hafta genelinde destekleyen açılar sayesinde, işlerde gelişmeler ve sonuçlar ön plana çıkıyor. Olacaksa olacak olmayacaksa olmayacak ama artık sürüncemede kalan işler netleşecek. Yöneticilerle tartışmamaya ve gereksiz otorite savaşlarına girmemeye özen göstermelisiniz. Özellikle birikmiş işleri bitirmek üzerine ciddi bir yoğunlaşma gerekebilir.

18 HAZİRAN PAZARTESİ

Koç: Bugün sevgili koçlar aile içinde huzuru sağlamak için yeni kararlar almalı ve iletişiminizi güçlendirmelisiniz.

Boğa: Bugün sevgili boğalar yine hareketli ve dinamiksiniz öz disiplininizi devam ettirmeli ve tutarlı olmalısınız bu sizi her anlamda rahatlatacaktır.

İkizler: Bugün sevgili ikizler partneriniz biraz bencilliğinizden şikayetçi olabilir düşünceli davranmaya gayret gösterin derim ben.

Haberin Devamı

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler hayat sizden büyük seçimler yapmak zorunda bırakıyor olabilir hayallerinizi küçü Kova: Bugün sevgili kovalar iş birliklerinden kaçınmayın ortak yapacağınız işler ve güçlerin birleşmesi emeklerinizi, beklentinizi sonuna kadar karşılayacak.

Balık: Bugün sevgili balıklar aman sağlığınıza dikkat yorucu iş temponuz sağlığınızı ihmal etmenize sebebiyet veriyor olabilir.

24 HAZİRAN PAZAR

Koç: Bugün sevgili koçlar hem fiziksel hem zihinsel olarak çok yorulacaksınız gibi görünüyor ama dişinizi sıkın bu iş ortamınızdaki gelişiminize çok katkı sağlayacak.

Boğa: Bugün sevgili boğalar kontrolünüz dışında gelişen olaylar için üzülmeyin bu sizin için hayırlı olacağa benziyor.

İkizler: Bugün sevgili ikizler yaşayacağınız olaylar sizi adeta yenileyecek ve kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz bugün sizin gününüz.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler bugün ki karşılaşacağınız aksaklıklar günlük rutin işlerinizi tekrar gözden geçirmenizi gerektirebilir.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar düşman diye gördüğünüz kişilerden kaçınmayı bırakıp onları daha iyi anlayıp yaklaşmayı denemelisiniz bu size bir artı katabilir.

Başak: Bugün sevgili başaklar aileniz sizi özlüyor ama işinizde yoğun olduğunuzdan dolayı söylemeye çekiniyor olabilirler onlara da zaman ve ilgi göstermeye çalışmalısınız benden söylemesi.

Terazi: Bugün sevgili teraziler uzaktan bir arkadaşınızın size yapacağı teklife pozitif yaklaşmanızı öneririm bu onunla olan bağlarınızı daha da güçlendirecektir.

Akrep: Bugün sevgili akrepler çalkantılı ilişkilerinizdeki kötü geçen günler sona erecek birbirinizi anlamak için birlikte daha fazla vakit geçirmeli ve sabırlı olmaya çabalamalısınız.

Yay: Bugün sevgili yaylar yaptığınız çoğu seçimlerin sizi geliştirdiğini fark edeceksiniz boş zamanınızı değerlendirip bir işe atılın bu size maddi açıdan da büyük bir rahatlama sağlayacak.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar önünüze çıkacak olan ilişkisel sorunlara daha farklı yaklaşmaya özen göstermelisiniz artık bir yeniliğe hazırsınız benden söylemesi.

Kova: Bugün sevgili kovalar akademik veya iş ortamınızda çok iyi ilerliyorsunuz bunun temposunu düşürmemeye gayret gösterin ama bununla birlikte ailenize zaman ayırmayı da ihmal etmemeye çalışın.

Balık: Bugün sevgili balıklar ikili ilişkinizde çok iniş çıkış yaşıyor gibisiniz iletişiminizi sağlam tutup daha anlayışlı olmaya özen gösterin aksi takdirde ikiniz de üzüntülü bir dönemden geçebilirsiniz.

Haberin Devamı