Dünya 18 çocuğa tecavüz etti!

18 çocuğa tecavüz etti!

Paylaş
18 çocuğa tecavüz etti!

Geçtiğimiz Ekim ayında beş yaşında bir erkek çocuğuna tecavüz ettiği suçlamasıyla tutuklanan çocuk doktorunun, tecavüz ettiği iddia edilen çocuk sayısı 18´e çıktı

Augsburg Savcılığı, soruşturmalar sürecinde Hannover Tıp Fakültesi´nde görevli 40 yaşındaki doktorun, Hannover, Augsburg ve Münih´te tecavüz ettiği iddia edilen çocuk sayısının on sekize çıktığını bildirdi

Haberin Devamı

Savcılık, sapık doktorun 2007 ve 2014 yılları arasında tecavüz ettiği çocukların 5 ile 11 yaşlarında olduklarını açıkladı. Ayrıca, yapılan aramalarda doktorun 50 bin pornografik çocuk resimlerine el konulduğu da belirtildi.

Sapık doktorun, son olarak 18 Ağustos’ta Hannover-Garbsen’de 5 yaşındaki çocuğu kandırıp arabasına alarak tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanmıştı.
Hannover'de oluşturulan 20 kişilik dedektif ekibi, çocuğun bisikletindeki DNA izlerinden doktorun izini Bavyera'da bulmuştu.

Şubat ayında 15 olarak açıklanan kurban sayısı on sekize çıkarken, Augsburg Savcılığı sapık doktorla ilgili soruşturmanın henüz tamamlanmadığını bildirdi.